Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Για ακόμα 2 χρόνια στη Γ.Γ. Καταπολέμησης Διαφθοράς η εισαγγελέας Ρούμπη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Για ακόμα 2 χρόνια στη Γ.Γ. Καταπολέμησης Διαφθοράς η εισαγγελέας Ρούμπη

Για δυο ακόμα χρόνια παραμένει στη θέση της ως εισαγγελέας αποσπασμένη στη Γενική Γραμματεία κατά της Διαφθοράς, η Κατερίνα Ρούμπη. Όπως αναφέρεται:

«Με προεδρικό διάταγμα της 10ης Σεπτεμβρίου 2018, που εκδόθηκε στην Αθήνα μετά από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σύμφωνα με το άρθρο 90 του Συντάγματος,τα άρθρα 41, 49, 50, 52 και 78 του Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών (κυρωτικός νόμος 1756/1988, Α’35), το άρθρο 9 του ν. 4320/2015, όπως ισχύουν, και τις αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης με αριθμούς 95, 101 και 124/2018:

Α. Παρατείνεται ο χρόνος απόσπασης της Αικατερίνης Ρούμπη του Θεμιστοκλή, Αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών, στη Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, για δύο (2) ακόμη έτη.

Β. Μετατίθενται αμοιβαία οι Αντεισαγγελείς Πρωτοδικών: α) Κυπαρισσίας , Αδαμαντία Χριστοφοράκου του Παναγιώτη και β) Καλαμάτας, Χαρίλαος Ράπης του Κωνσταντίνου.

Γ. Μετατίθενται αμοιβαία οι Αντεισαγγελείς Πρωτοδικών: α) Αθηνών, Κωνσταντίνα Κοκκόλη του Μιχαήλ και β) Έδεσσας, Σοφία-Στυλιανή Στρογγύλη του Θεοδώρου.

Πηγή: http://dikastis.blogspot.com/

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ