Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Παπαγγελόπουλος για Πολάκη: «Μήπως έχει παρεξηγηθεί;»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παπαγγελόπουλος για Πολάκη: «Μήπως έχει παρεξηγηθεί;»

Στήριξη στον Παύλο Πολάκη πρόσφερε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλώντας στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης επί του νομοσχεδίου για τις δηλώσεις πόθεν έσχες.

«Ο κ. Πολάκης μήπως έχει παρεξηγηθεί σε αυτή την τοποθέτησή του; Μήπως δεν εκφράζει πρόθεση πολιτικών διώξεων αλλά μια αγωνία του, έστω με κάποιον μπρουτάλ τρόπο, για απονομή δικαιοσύνης και τιμωρίας κάποιων ενόχων; Αναρωτιέμαι» σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης και πρόσθεσε:

«Η παρούσα κυβέρνηση έχει σεβαστεί όλες τις δικονομικές προϋποθέσεις. Σε όλες τις υποθέσεις που έχουν ανοίξει, δεν έχει υπάρξει καμία παρέμβαση, παρότι καταβάλλεται μια προσπάθεια να φανεί το αντίθετο».

Ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρθηκε σε πογκρόμ συλλήψεων επιχειρηματιών επί της προηγούμενης κυβέρνησης, για «καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους» προσθέτοντας ότι :

«Απειλές και στοχοποίηση υπουργών και άλλων φιλοκυβερνητικών παραγόντων τώρα υπάρχουν από την αντιπολίτευση και τα ΜΜΕ. Ο κ. Πολάκης πιο πολύ εκφράζει την αγωνία του για την απονομή της δικαιοσύνης».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ