Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Σήμερα στο ακροατήριο η «κληρονομιά» που έκανε φτερά πριν 7 χρόνια!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σήμερα στο ακροατήριο η «κληρονομιά» που έκανε φτερά πριν 7 χρόνια!

Κληρονόμησαν την βίλα του πλούσιου θείου στο Βόλο, μόνο που όταν πήγαν για να δουν σε τι κατάσταση βρισκόταν, από το εσωτερικό της έλειπαν όλα τα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσαν οι κληρονόμοι υπολογίζεται πως τα αντικείμενα που έκαναν «φτερά» λίγο διάστημα μετά τον θάνατο του θείου αγγίζουν τις 150.000 ευρώ, ενώ ανάμεσα στη λίστα βρίσκονται πίνακες διάσημων ζωγράφων, λίρες, ασημικά και κοσμήματα.

Ως δράστες φέρονται το ζευγάρι των Αλβανών που τα τελευταία χρόνια είχαν αναλάβει η μεν γυναίκα τις δουλειές του σπιτιού και την περιποίηση του ηλικιωμένου και ο δε άνδρας τις βαριές εργασίες του κήπου.

Το ζευγάρι μπαινόβγαινε καθημερινάστη βίλα

Το ζευγάρι μπαινόβγαινε καθημερινά μέσα στη βίλα, ενώ γνώριζε καλά τα αντικείμενα αξίας που υπήρχαν στους χώρους του σπιτιού, καθώς και τα σημεία που έκρυβε ο ηλικιωμένος τις λίρες και τα κοσμήματα της πολυαγαπημένης του γυναίκας, η οποία είχε φύγει από την ζωή.

Αυτό καθώς και το γεγονός πως στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης ήταν οι βασικές αιτίες ώστε οι υποψίες των κληρονόμων να πέσουν αμέσως επάνω τους με αποτέλεσμα να κινηθούν εναντίων τους.  Άμεσα κινητοποιήθηκε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου, όπου μετά από την καταγγελία των συγγενών διέταξε προκαταρκτική εξέταση και στην πορεία παρέπεμψε την υπόθεση στην ανάκριση.

Απορίας άξιο αποτελεί το γεγονός πως ενώ ο ηλικιωμένος απεβίωσε το 2012, οι συγγενείς μετά την αποδοχή κληρονομιάς παρέλαβαν την βίλα το 2014 και διαπίστωσαν τις απώλειες το 2016.

Η υπόθεση μετά από δυο αναβολές θα συζητηθεί σήμερα επτά χρόνια από τον θάνατο του ηλικιωμένου στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας με τους φερόμενους ως δράστες να κατηγορούνται για υπεξαίρεση αντικειμένων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ