Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Σητεία: Τεστ πατρότητας (μετά θάνατον) για τον γιό του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σητεία: Τεστ πατρότητας (μετά θάνατον) για τον γιό του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε!

Μια εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο οποίος πυροβολήθηκε θανάσιμα στη Σητεία, από τον εραστή της Βουλγάρας συζύγου του, τον Οκτώβριο του 2017.

Η σύζυγος του καρδιολόγου δηλώνει έτοιμη να επιτρέψει να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας ο 6χρονος γιος της. Ο συνήγορος της 39χρονης Βουλγάρας, Βαγγέλης Στρατουδάκης, δήλωσε ότι από την πρώτη στιγμή υπήρχε η θέληση το παιδί να υποβληθεί σε τεστ DNA, “για να μην πλανάται οποιαδήποτε εικόνα που θίγει την προσωπικότητα του ανηλίκου αναφορικά με την πατρότητά του”. Ως γνωστόν, η 39χρονη Βουλγάρα κατηγορείται για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία του 62χρονου Καλαντζάκη.

Ο κύριος Στρατουδάκης μιλώντας στην εφημερίδα Νέα Κρήτη, ανέφερε ότι εντός μερικών ημερών αναμένεται να εκδικαστεί η αγωγή προσβολής πατρότητας που έχουν υποβάλει συγγενείς του θύματος, αναφορικά με το παιδί που απέκτησε ο γιατρός με την 39χρονη.

Η χήρα του δολοφονηθέντος και ο 38χρονος εραστής της, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του γιατρού, θα καθίσουν το επόμενο διάστημα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ανατολικής Κρήτης.

Στο βούλευμα που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ο Βούλγαρος αστυνομικός θα δικαστεί για την πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ η 39χρονη ομοεθνής του κατηγορείται για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία σε βάρος του συζύγου της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ