Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Χωρίς ελαφρυντικά στο εδώλιο ο δολοφόνος της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χωρίς ελαφρυντικά στο εδώλιο ο δολοφόνος της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη

Χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά θα καθίσει στο εδώλιο ο δολοφόνος της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, ο οποίος τον Οκτώβριο κατακρεούργησε την άτυχη 53χρονη στην αυλή της καφετέριας που διατηρούσε η ίδια στην περιοχή Δειλινά του Ηρακλείου.

Η μητέρα της 26χρονης εστεμμένης Κωνσταντίνας Παγάνη, που το 2017 είχε κατακτήσει τον τίτλο Ms Transcontinental International, είχε δεχτεί δεκάδες μαχαιριές σε όλο το σώμα και τον λαιμό από τον αδελφό του πρώην συζύγου της. «Ωραία είναι έτσι;», ήταν η φράση που ξεστόμισε ο 61χρονος πριν ορμήσει στην ανυποψίαστη γυναίκα.

Το βίντεο από την σφαγή της γυναίκας είχε σοκάρει

Το βίντεο από την σφαγή της γυναίκας είχε σοκάρει ακόμα και έμπειρους αστυνομικούς, που είδαν στα πλάνα από κάμερα ασφαλείας τον δολοφόνο σε κατάσταση αμόκ να βγάζει το μαχαίρι και να πέφτει πάνω στην άμοιρη 53χρονη, η οποία προσπαθεί να σωθεί. Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να ανεβαίνει ακόμη και στο ψυγείο της καφετέριας για να γλιτώσει, ενώ την ίδια στιγμή ο δράστης τη μαχαιρώνει επίμονα, αρχικά στα πλευρά, μέχρι που σκαρφάλωσε κι εκείνος και την αποτελείωσε κόβοντας το λαιμό της!

Με βούλευμά του, το Δικαστικό Συμβούλιο Ηρακλείου παραπέμπει σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον 61χρονο, ο οποίος αρχικά είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε συναίσθηση των πράξεών του. Στο βούλευμα, όμως, αναφέρεται ότι ο δράστης -που έχει προφυλακιστεί- βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όταν μαχαίρωσε πολλές φορές την 53χρονη, δηλαδή δεν βρισκόταν εν βρασμώ, ούτε ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, όπως ο ίδιος είχε ισχυριστεί. Στο βούλευμα τονίζεται ότι ο δράστης είχε κάνει πράγματι χρήση ουσιών, αλλά την προηγούμενη νύχτα και έπειτα κοιμήθηκε. Το πρωί που ξύπνησε, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και πήγε να βρει την πρώην νύφη του αποφασισμένος, γνωρίζοντας πολύ καλά τι έκανε.

Είχε αποδεχτεί την πράξη του

Κατά την απολογία του στον ανακριτή, ο κατηγορούμενος δεν είχε προβάλει άλλους ισχυρισμούς και είχε αποδεχτεί την πράξη του, ενώ είχε υποστηρίξει ότι το θύμα ήταν η αιτία που τον είχε διώξει από το σπίτι της η ανιψιά του, η οποία τον φιλοξενούσε επί τρία χρόνια. Ο ίδιος ήταν βέβαιος ότι υπαίτια γι’ αυτό ήταν η Μαρίνα Τζωρμπατζάκη, που φέρεται να είχε ενοχληθεί από το γεγονός ότι ο 61χρονος κάπνιζε τσιγάρα με χασίς στο σπίτι της κόρης της, μπροστά στα εγγόνια της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” o δράστης, που αντιμετωπίζει προβλήματα καρδιάς και πάσχει από πολιομυελίτιδα, ζούσε στο σπίτι της ανιψιάς του με την οποία είχε πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα φέρεται να πρόσεχε τα δύο παιδιά της, τα οποία πήγαινε κάθε πρωί στο σχολείο. Θεώρησε, λοιπόν, ότι η Μαρίνα του στέρησε ό,τι είχε και δεν είχε, που δεν ήταν άλλο από αυτή την οικογένεια.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ