Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Έκλεψαν τη μοτοσικλέτα του πραγματογνώμονα για το Μάτι

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έκλεψαν τη μοτοσικλέτα του πραγματογνώμονα για το Μάτι

Τη μοτοσικλέτα του πραγματογνώμονα που έκανε την έρευνα για το Μάτι έκλεψαν άγνωστοι από την πολυκατοικία όπου ζει στη Νέα Ιωνία.

Ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής, Δημήτρης Λιότσος, κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. την κλοπή, η οποία έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης από την πυλωτή της πολυκατοικίας. Λίγο καιρό πριν ο κ. Λιότσος είχε καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστου στην Αστυνομία, στην οποία ανέφερε ότι άγνωστος έκανε δολιοφθορά στη μοτοσικλέτα του με σκοπό να τον βλάψει.

fb_img_1572352634485.jpg

Πρόκειται για την ίδια μηχανή που κλάπηκε την Τρίτη από το σπίτι του. Πηγές από το περιβάλλον του πραγματογνώμονα δηλώνουν στο ethnos.gr ότι τόσο η δολιοφθορά όσο και η κλοπή της μοτοσικλέτας μπορεί να συνδέονται με ένα σχέδιο εκφοβισμού του κ. Λιότσου, σε σχέση με το πόρισμα που εκπόνησε για την τραγωδία στο Μάτι και τις ευθύνες που φέρουν συγκεκριμένα στελέχη του κρατικού μηχανισμού. Ο ίδιος πραγματογνώμονας ανέλαβε την έρευνα και για τη φωτιά της Κινέτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λιότσος έχει δώσει καταθέσεις στις Αρχές σε σχέση με τις απειλές που φέρεται να δέχεται. Ο πραγματογνώμονας είχε καταθέσει πολυσέλιδο πόρισμα στον εισαγγελέα, το οποίο διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην άσκηση διώξεων για τις ευθύνες στη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ