Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Αλλοδαποί φυλάκισαν λαθρομετανάστες μέχρι να πληρωθούν

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αλλοδαποί φυλάκισαν λαθρομετανάστες μέχρι να πληρωθούν

Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 41 και 36 ετών, συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση, για παράνομη κατακράτηση μη νόμιμων μεταναστών και για διευκόλυνση μεταφοράς τους στην ενδοχώρα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης ΚΤΕΛ Ξάνθης, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά τρεις αλλοδαπούς, που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα, ενώ στο πλαίσιο της επιχείρησης εξακριβώθηκε η εμπλοκή των δύο δραστών, στην παράνομη κατακράτηση των αλλοδαπών και την διευκόλυνση μεταφοράς τους στη ενδοχώρα.

Συγκεκριμένα, από την έρευνα προέκυψε ότι, οι τρεις μη νόμιμοι μετανάστες μετά την παράνομη είσοδο τους στην Ελλάδα, οδηγήθηκαν σε οίκημα σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης, όπου οι δύο δράστες τους κρατούσαν παράνομα, μέχρις ότου οι συγγενείς τους καταβάλουν χρήματα.

Ακολούθως, μόλις καταβλήθηκαν τα χρήματα που απαιτούσαν, οι δύο δράστες καθοδήγησαν τους τρεις αλλοδαπούς στα ΚΤΕΛ, όπου θα τους προμήθευαν με εισιτήρια με προορισμό την Αθήνα, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την μεταφορά τους στην ενδοχώρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ