Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Βίαιη επίθεση σε ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο Ρέθυμνο – Στο νοσοκομείο δύο εφοριακοί

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βίαιη επίθεση σε ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο Ρέθυμνο – Στο νοσοκομείο δύο εφοριακοί

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ρέθυμνο, όταν δύο εφοριακοί δέχθηκαν άγρια επίθεση από έναν οδηγό φορτηγού στον οποίο ήθελαν να κάνουν έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι δύο εφοριακοί – ένας 58χρονος άνδρας και μία 55χρονη γυναίκα – εντόπισαν το φορτηγό που ήταν σταθμευμένο σε καντίνα και ζήτησαν από τον οδηγό να τους δείξει τα παραστατικά.

Εκείνος όχι μόνο δεν δέχθηκε τον έλεγχο αλλά άρχισε να τους χτυπά άγρια τραυματίζοντάς τους ενώ στη συνέχεια έφυγε και άφησε αιμόφυρτους τους δύο εφοριακούς.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους αυτόπτες μάρτυρες να καλούν το ΕΚΑΒ που έσπευσε και παρέλαβε τα δύο άτομα διακομίζοντάς τα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Η κατάσταση της υγείας τους

Με τραύματα στο κεφάλι μεταφέρθηκαν οι δύο εφοριακοί στο νοσοκομείο οι οποίοι βρίσκονται παράλληλα και σε κατάσταση σοκ.

«Τόσο ο 58χρονος όσο και η 55χρονη φέρουν τραύματα στο κεφάλι με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως δεν κινδυνεύει η υγεία τους. Τα τραύματα πιθανότατα προέρχονται από γροθιές που δέχθηκαν και αυτήν την ώρα υποβάλλονται σε μία σειρά εξετάσεων. Και οι δύο είναι εμφανώς σοκαρισμένοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ