Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Δολοφονία στην Καλλιθέα: Οι αντιφάσεις του φερόμενου συζυγοκτόνου και το «μοιραίο» λάθος

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δολοφονία στην Καλλιθέα: Οι αντιφάσεις του φερόμενου συζυγοκτόνου και το «μοιραίο» λάθος

Προθεσμία να απολογηθεί, ζήτησε και έλαβε από τον αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος της Καλλιθέας, ο οποίος έπεσε σε πολλές αντιφάσεις κατά την ανάκρισή του από τους έμπειρους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο 32χρονος από την Γεωργία και εν διαστάσει σύζυγος του θύματος, είχε προσπαθήσει με αξιώσεις να στήσει ένα ανυπέρβλητο άλλοθι χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς έκανε ένα και μοναδικό λάθος. Τα κλειδιά του σπιτιού.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας επικέντρωσαν τις ερωτήσεις τους, στην πολύωρη ανάκριση του φερόμενου δολοφόνου, στο γεγονός πως η πόρτα στο διαμέρισμα του θύματος, στην οδό Σκοπευτηρίου στην Καλλιθέα, ήταν κανονικά κλειδωμένη.

Το γεγονός αυτό δημιούργησε συγκεκριμένα συμπεράσματα, όπως το ότι ο δολοφόνος αν μη τι άλλο είχε κλειδιά στην κατοχή του, καθώς τα κλειδιά της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν μέσα στο σπίτι. Κατά συνέπεια ο άνθρωπος που την σκότωσε είχε στην κατοχή του κλειδιά του διαμερίσματος.

Πριν εξετάσουν τον ύποπτο, οι αστυνομικοί εξέτασαν όλους τους συγγενείς του θύματος με καίριο ερώτημα εάν διαθέτουν κλειδιά για το διαμέρισμα της 29χρονης κοπέλας. Κανείς τους δεν διέθετε, εκτός από τον πρώην σύζυγο και αυτό διότι συχνά πυκνά πήγαινε στο διαμέρισμα της Καλλιθέας για να κρατάει τα παιδιά τους, όταν η 29χρονη είχε εργασιακές υποχρεώσεις.

Παράλληλα ο φερόμενος δράστης του άγριου φονικού αρνούνταν επίμονα πως τόσο την Παρασκευή (10.5.2019), όσο και την Δευτέρα στις 13 του μήνα, που είχαν ακουστεί αντίστοιχοι καυγάδες, είχε βρεθεί στο επίμαχο διαμέρισμα.

Ωστόσο οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους συγκεκριμένες μαρτυρίες, κυρίως για την Δευτέρα (13.5.2019), που επιβεβαίωναν την παρουσία του συγκεκριμένου ανθρώπου στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, όπου και φέρεται να την στραγγάλισε, σύμφωνα πάντα με την έρευνα της Ασφάλειας Αττικής.

Αφορμή για τους έντονους καυγάδες και τις κακοποιήσεις της 29χρονης, από τον εν διαστάσει σύζυγο της, ήταν η σχέση που είχε δημιουργήσει μ’ έναν άλλον άνδρα. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως δεν το άντεχε ο 32χρονος, με αποτέλεσμα συνεχόμενους καυγάδες αλλά και ξυλοδαρμούς, της άτυχης κοπέλας.

Την Δευτέρα (13.5.2019) ο 32χρονος έφυγε από το σπίτι του στην Πετρούπολη και πήγε στην Καλλιθέα όπου πήρε τα παιδιά και τα πήγε σχολείο και στην συνέχεια επέστρεψε για να συνεχίσει τον καυγά.

Αφού χτύπησε την άτυχη γυναίκα, στην συνέχεια της πέρασε στο λαιμό μια λεπτή γυναικεία ζώνη και την στραγγάλισε στο κρεβάτι της. Στην συνέχεια σκέπασε το πτώμα με μια κουβέρτα και έφυγε από το σπίτι, κλειδώνοντας κανονικά την πόρτα. Την επόμενη ημέρα το βράδυ, συγγενείς της άτυχης γυναίκας που την αναζητούσαν ανακάλυψαν το πτώμα και βέβαια ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Παράλληλα στο “μικροσκόπιο” της Ασφάλειας είχαν μπει και κάποιες φωτογραφίες που απεικονίζουν το θύμα να έχει ξυλοκοπηθεί από τον ίδιο άνθρωπο στην Γεωργία κατά το παρελθόν, όπου ουσιαστικά είχε ξεκινήσει το ταξίδι του χωρισμού τους ως ζευγάρι. Μάλιστα στην Γεωργία τα ΜΜΕ παίζουν σχεδόν πρώτη είδηση την δολοφονία τις 29χρονης και την σύλληψη του 32χρονου πρώην συζύγου της.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ