Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Εντοπισμός φυτείας κάνναβης με 1.335 δενδρύλλια στο Ρέθυμνο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εντοπισμός φυτείας κάνναβης με 1.335 δενδρύλλια στο Ρέθυμνο

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Ρεθύμνου μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που εξελίχθηκε σήμερα το πρωί και ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα με τη σύλληψη τριών ατόμων για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Στη φυτεία, που βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Χρωμοναστήρι του Δήμου Ρεθύμνης, οι δράστες καλλιεργούσαν επιμελώς σε οκτώ ειδικά διαμορφωμένους χώρους, χίλια τριακόσια τριάντα τρία (1.335) δενδρύλλια κάνναβης τύπου νάνοι, στο στάδιο της συγκομιδής, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Τα άτομα που συνελήφθησαν είναι δύο Έλληνες ηλικίας 42 και 39 ετών και ένας 28χρονος αλλοδαπός, ενώ κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης παράνομων ενεργειών.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια διαμονής των συλληφθέντων και σε χώρους που χρησιμοποιούσαν, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά πλήθος στοιχείων κινητής τηλεφωνίας, γεμιστήρας πιστολιού, ενώ σε χώρο κοντά σε ποιμνιοστάσιο που διατηρεί ο 42χρονος, βρέθηκαν ακόμη δύο δενδρύλλια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ