Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Ισπανία: Καταγγελία για ομαδικό βιασμό ανήμερα την Πρωτοχρονιά

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ισπανία: Καταγγελία για ομαδικό βιασμό ανήμερα την Πρωτοχρονιά

Για νέα υπόθεση «αγέλης» κάνουν λόγο οι Αρχές της Ισπανίας μετά τον ομαδικό βιασμό που υπέστη νεαρή γυναίκα από 4 άνδρες την Πρωτοχρονιά!

Πρόκειται για 4 πολίτες Ισημερινού, που θεωρούνται ύποπτοι για ομαδική σεξουαλική επίθεση και συνελήφθησαν στην Ισπανία, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Πολιτοφυλακή της χώρας. Οι φερόμενοι ως δράστες φαίνεται πως έχουν κινηματογραφήσει την πράξη τους, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στον ισπανικό τύπο.

Η υπόθεση έχει «άρωμα Αγέλης»

Οι Αρχές υποστηρίζουν ότι η υπόθεση έχει «άρωμα Αγέλης», δηλαδή θυμίζει την υπόθεση με την περιβόητη πράξη της ομάδος νεαρών βιαστών της «Λα Μανάδα» (Αγέλης), όπου πέντε νεαροί είχαν κακοποιήσει μία νεαρή στη σκάλα ενός κτηρίου κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της γιορτής του Σαν Φερμίν στην Παμπλόνα και κατόπιν ανέβασαν στο WhatsApp τις σκηνές του βιασμού.

Η σύλληψη των τεσσάρων έγινε ανήμερα την Πρωτοχρονιά και αμέσως οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος εισηγήθηκε την κράτησή τους. Σημειώνεται, ότι η 19χρονη κοπέλα βρέθηκε ημίγυμνη σε ημιυπόγειο στην κοινότητα Καλιόσο ντ’ Ενσαρία, σε κατάσταση μέθης και ανίκανη να δηλώσει πού ήταν το σπίτι της.

Οι ύποπτοι, που φέρονται να έχουν περάσει το βράδυ με το θύμα, ενδέχεται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά σε άλλες περιστάσεις και άλλες δύο γυναίκες. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών, ένας 22χρονος, είναι γνωστός από το παρελθόν στις αρχές για περιστατικά σεξουαλικής βίας και σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, αφού τον περασμένο Οκτώβριο είχε κακοποιήσει άλλη μία γυναίκα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ