Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

“Καρτέρι” θανάτου σε οπαδό του Ολυμπιακού! Τους πρόλαβε (ευτυχώς) η αστυνομία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Καρτέρι” θανάτου σε οπαδό του Ολυμπιακού! Τους πρόλαβε (ευτυχώς) η αστυνομία

Καρτέρι σε συγκεκριμένο οπαδό του Ολυμπιακού προσπάθησαν να στήσουν το βράδυ της Κυριακής χούλιγκαν του Παναθηναϊκού μαζί με τη νεαρή οπαδό του «τριφυλλιού» που είχε δεχθεί μαχαιριά πριν από περίπου ένα μήνα, με σκοπό να εκδικηθούν! Δεν τα κατάφεραν, όμως, καθώς τους πρόλαβε η Αστυνομία στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν ένα πρόσωπο που είχε εμπλακεί πρόσφατα σε άλλο περιστατικό οπαδικής βίας το οποίο απασχόλησε την επικαιρότητα και φοβόντουσαν αντίποινα. Έτσι, όταν αντιλήφθηκαν ότι τα πέντε άτομα ηλικίας από 18 έως 30 ετών ετοίμαζαν επίθεση και πηγαίναν να βρουν τον οπαδό των «ερυθρολεύκων», τους συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή τους μάσκες full face στα χρώματα της ομάδας τους, γάντια, σφυριά, λοστούς και έναν σουγιά.

Ποδοσφαιρική “βεντέτα”

Όπως επιβεβαιώθηκε από αστυνομικές πηγές, στο αυτοκίνητο με τους άλλους τέσσερις συλληφθέντες ήταν και η 22χρονη οπαδός του Παναθηναϊκού, που είχε πέσει θύμα άγριας επίθεσης από οπαδούς του Ολυμπιακού, πριν από μερικές εβδομάδες στο Ίλιον και είχε αναλάβει να υποδείξει στους υπόλοιπους τον οπαδό του Ολυμπιακού!

Μετά τον τραυματισμό της, η 22χρονη είχε υποστηρίξει σε κατάθεση που είχε δώσει στο αρμόδιο τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, πως είχε δεχθεί επίθεση ληστών, καθώς εργάζεται ως ντελίβερι σε κατάστημα στα δυτικά προάστια. Σε αντίποινα για την επίθεση εναντίον της, είχε ακολουθήσει εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού στο Παπαστράτειο με τραυματισμούς φίλων του Ολυμπιακού, μεταξύ των οποίων και ενός με ειδικές ανάγκες.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ