Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Κύπρος: Συνελήφθη νοσηλευτής φίλος του απαγωγέα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κύπρος: Συνελήφθη νοσηλευτής φίλος του απαγωγέα

Ένας φίλος του απαγωγέα των 11χρονων συνελήφθη στην Κύπρο και οδηγηθηκε στο Δικαστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το πρόσωπο που χορήγησε μη συνταγογραφούμενα ψυχοφάρμακα στον απαγωγέα τα οποία βρέθηκαν στο διαμέρισμά του.

Ο φερομενος ως απαγωγέας Γιώργος Νικολάου φαίνεται να κατονόμασε τον φίλο του για τη χορήγηση φαρμάκων. Πρόκειται για έναν άνδρα 41 ετών, νοσηλευτή στο Νοσοκομείο της Λάρνακας ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να πείσει έναν γιατρό να του εκδώσει συνταγή για τα φάρμακα, ώστε να καλυφθεί το γεγονός ότι βρέθηκαν στο διαμέρισμα του απαγωγέα, χωρίς συνταγή. Ο 41χρονος άνδρας αντιμετωπίζει την κατηγορία της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.

Να σημειωθεί πως ο υπό κράτηση απαγωγέας ο οποίος θα κληθεί να δώσει νέα κατάθεση αναφορικά με τα ψυχοφάρμακα για το ποιος του τα προμήθευσε αλλά θα απολογηθεί και για άλλα ευρήματα, όπως τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα στο κινητό του.

Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος κατά την απολογία του, υποστήριξε πως ήθελε να ζητήσει λύτρα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, αφού ακόμα και 8 ώρες μετά την απαγωγή δεν είχε επικοινωνήσει με τους γονείς.

Ο δράστης κατηγορείται για τα εξής αδικήματα: Απαγωγή, αρπαγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης και άδικη απόκρυψη ή περιορισμό απαχθέντος.

Πηγή: www.ipop.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ