Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

«Ντελίβερι» κόκας σε κέντρα διασκέδασης!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Ντελίβερι» κόκας σε κέντρα διασκέδασης!

Τον ύπνο της έχει χάσει από χθες η κοσμική Αθήνα, καθώς οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε σπείρα που είχε αναλάβει καθήκοντα… ντελίβερι ναρκωτικών στα πιο ακριβά στέκια της πρωτεύουσας!

Η εγκληματική οργάνωση προμήθευε με κοκαΐνη και MDMA μπαρ σε Κολωνάκι, Ψυχικό και σε κέντρα στη Συγγρού, ενώ το γεγονός ότι η ατζέντα με το πελατολόγιό της βρίσκεται στα χέρια των Αρχών έχει κάνει γνωστούς επιχειρηματίες, μοντέλα, ανθρώπους των μίντια και κοσμικούς να τρέμουν! Την ίδια στιγμή, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως εγκέφαλος της οργάνωσης είναι γνωστός επιχειρηματίας με είδη χαρτικών!

Τα κέρδη των διακινητών που έπεσαν στη φάκα της Αστυνομίας… ζαλίζουν, καθώς μόνο τα Σαββατοκύριακα πουλούσαν περισσότερες από 280 δόσεις (κυρίως κοκαΐνη και MDMA) και αποκόμιζαν τουλάχιστον 10.000 ευρώ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η σπείρα διακινούσε ναρκωτικά σε τουλάχιστον 10 μπαρ στο Κολωνάκι, στον Φάρο Ψυχικού και σε νυχτερινά κέντρα στη λεωφόρο Συγγρού.

Αυτοκίνητο με ειδική κρύπτη

Μάλιστα, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χρησιμοποιούσαν για τις μεταφορές των ναρκωτικών ένα αυτοκίνητο, το οποίο διέθετε ειδική κρύπτη στην οποία τα έκρυβαν, προκειμένου να μην μπορούν να τα εντοπίσουν αστυνομικοί σε περίπτωση ελέγχου.

Τα μέλη της οργάνωσης συνελήφθησαν ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Αλιμο, Παγκράτι και Μοσχάτο. Συγκεκριμένα, η αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις τεσσάρων αλλοδαπών, ηλικίας 29, 32, 35 και 35 ετών, και ενός 24χρονου Ελληνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατία» αρχηγικό ρόλο στην οργάνωση είχε ο 32χρονος, ο οποίος είχε αναλάβει να βρίσκει τα ναρκωτικά και κυρίως την κοκαΐνη. Ο ίδιος φέρεται ότι έδινε οδηγίες στα υπόλοιπα μέλη της σπείρας σχετικά με το πώς να κρύβουν τα ναρκωτικά και στη συνέχεια να τα προωθούν σε διάφορους διακινητές και χρήστες σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Από τις αστυνομικές έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πλήθος αυτοσχέδιων συσκευασιών που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 400 γραμμαρίων, ποσότητα MDMA βάρους 7,2 γραμμαρίων, 43.065 ευρώ και 47.000 λεκ Αλβανίας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ