Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

“Οικογενειακή” υπόθεση η διακίνηση ναρκωτικών

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Οικογενειακή” υπόθεση η διακίνηση ναρκωτικών

Μία… διαφορετική οικογενειακή επιχείρηση φαίνεται πως είχαν στήσει οι γονείς με τα δύο τους παιδιά, οι οποίοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Με αρχηγό τον πατέρα, η οργάνωση φέρεται να διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην περιοχή. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα και τη δικογραφία που σχηματίστηκε, η εγκληματική ομάδα συγκροτήθηκε τουλάχιστον τον Οκτώβριο του 2017 τα τρία μέλη είχαν αναλάβει το ρόλο της επεξεργασίας και περαιτέρω διακίνησης της κάνναβης.

Συνολικά συνελήφθησαν έξι ατόμων, όλοι τους Έλληνες υπήκοοι, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν ο 66χρονος πατέρας, η 61χρονη μητέρα και τα δυο τους παιδιά, γιος και κόρη, ηλικίας 40 και 38 ετών αντίστοιχα. Οι κατηγορίες που τους έχουν αποδοθεί είναι σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών (κατοχή – διακίνηση).

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, σύμφωνα με το lamiareport, περιλαμβάνονται επίσης άλλα οκτώ άτομα, εκ των οποίων τα δύο συνελήφθησαν, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη τέσσερα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Στις έρευνες που ακολούθησαν, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 1 κιλού και 230 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και χρηματικό ποσό των 4.350 ευρώ.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ