Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

“Πατέρας” μέθυσε και άφησε έγκυο την 16χρονη κόρη του!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Πατέρας” μέθυσε και άφησε έγκυο την 16χρονη κόρη του!

«Είχα μεθύσει μια φορά και έκανα ό,τι έκανα». Με αυτά τα λόγια ένας πατέρας από την Φωκίδα, ο οποίος κατηγορείται ότι άφησε έγκυο την 16χρονη κόρη του, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες (!), ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν την αποτρόπαια πράξη του…

Το σοκαριστικό περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν, την περασμένη Κυριακή, η 16χρονη – που μένει στην Ιτέα με την οικογένεια της – μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άμφισσας με φρικτούς πόνους και αιμορραγία. Εκεί, οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διαπίστωσαν ήταν έγκυος και μάλιστα είχε αποβάλλει!

Η 16χρονη είχε παραπανίσια κιλά γι’ αυτό κανείς δεν κατάλαβε την εγκυμοσύνη της

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και στη συνέχεια ενημερώθηκε ο εισαγγελέας της Άμφισσας, ο οποίος διέταξε εξέταση DNA, παίρνοντας δείγμα από τον πατέρα και από τον 15χρονο αδερφό της κοπέλας. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο άνθρωπος που είχε αφήσει έγκυο την 16χρονη ήταν ο ίδιος ο πατέρας της!

Άμεσα, οι άνδρες της αστυνομίας της Ιτέας αναζήτησαν τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας. Στους αστυνομικούς ο άνδρας ομολόγησε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την κόρη του, αλλά δεν ήξερε τι έκανε καθώς είχε μεθύσει!

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία της Ιτέας η οποία γνώριζε καλά την τετραμελή οικογένεια καθώς μένει αρκετά χρόνια στην περιοχή, παρά το γεγονός ότι ο συλληφθείς κατάγεται από την Αλβανία. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και η μητέρα της ανήλικης, η οποία δεν γνώριζε τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι της. Σημειώνεται πως η 16χρονη φοιτούσε σε ειδικό σχολείο, λόγω της κατάστασης της και είχε παραπανίσια κιλά γι’ αυτό κανείς δεν είχε καταλάβει την εγκυμοσύνη της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ