Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 23χρονου Αλβανού που συνελήφθη στον Πειραιά για βιασμό

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 23χρονου Αλβανού που συνελήφθη στον Πειραιά για βιασμό

Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθες κατόπιν εισαγγελικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός 23χρονου Αλβανού που συνελήφθη πριν από δέκα μέρες στον Πειραιά, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού και της απειλής, σε βάρος ανήλικης.

Πρόκειται για τον Έντι Γιαουπλάρη (EDI JAUPLLARI) του Στυλιάν και της Μαρίνα, που γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1996 στον Πειραιά.

Η γνωριμία μέσω «Badoo»

O  κατηγορούμενος είχε γνωρίσει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών «Badoo» μία 16χρονη, έκλεισε ραντεβού μαζί της και ασέλγησε σε βάρος της. Στη συνέχεια, την εκβίαζε να βρεθούν πάλι, απειλώντας την ότι θα δημοσιοποιούσε τις πράξεις του μαζί της. Στη συνέχεια, πήγε έξω από το σπίτι της και εκείνη του έκλεισε ραντεβού σε ένα άλλο σημείο στον Πειραιά.

Μόλις εμφανίστηκε ο 23χρονος, η κοπέλα που στο μεταξύ είχε ενημερώσει την Αστυνομία, κάλεσε σε βοήθεια και τότε ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας και αντιλήφθηκε το περιστατικό, επενέβη, τον ακινητοποίησε και τον παρέδωσε στους συναδέλφους του, του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου.

Έρευνα

Πλέον οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσουν, αν ο δράστης είναι υπεύθυνος και για τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις, σε βάρος άλλων ανήλικων κοριτσιών. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να καλέσουν στο  210-4172265 του Τμήματος Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ή το  210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ