Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Στις φυλακές οι δυο μοτοσυκλετιστές για σωρεία ληστειών και κλοπών τσάντας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στις φυλακές οι δυο μοτοσυκλετιστές για σωρεία ληστειών και κλοπών τσάντας

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι δυο 30χρονοι που συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη μετά από καταδίωξη αστυνομικών της ΔΙΑΣ στην Κηφισιά και αρχικά εμφανίστηκαν (λανθασμένα) πως παρακολουθουσαν κορυφαίο οικονομικό παράγοντα της χώρας.

Οι δυο κατηγορούνται για σωρεία ληστειών και κλοπών τσαντών και απολογήθηκαν για αδικήματα που αφορούν ληστεία τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση , σύσταση συμμορίας , αντίσταση , απείθεια , διακεκριμένη περίπτωση κλοπής τελεσθείσα από πρόσωπα που διαπράττουν κλοπές ή ληστείες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια , κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο αρνήθηκαν απολογούμενοι το βαρύτατο κατηγορητήριο που συντάχθηκε σε βάρος τους επικαλούμενοι μάρτυρες και έγγραφα που θα θέσουν στην διάθεση της ανάκρισης και κατά την άποψη τους θα αποδείξουν τους ισχυρισμούς που προέβαλαν ενώπιον του ανακριτή.

Οι 30χρονοι ενώ ήταν στον Άγιο Στέφανο με μηχανή μεγάλου κυβισμού, αρνήθηκαν να συμμορφωθούν σε σήμα των αστυνομικών που τους ζήτησαν να σταματήσουν για έλεγχο καθώς κρίθηκαν ύποπτοι για περιστατικά με κλοπές τσαντών από αυτοκίνητα εν κινήσει με θραύση τζαμιών. Έτσι ακολούθησε μεγάλη καταδίωξη που οδήγησε στην σύλληψη τους στην Κηφισιά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ