Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ο Β. Μαλέσιος για το άνοιγμα των λογαριασμών: Επιτέλους…

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο Β. Μαλέσιος για το άνοιγμα των λογαριασμών: Επιτέλους…

Ως «μεγάλη ευκαιρία» προκειμένου να αποκατασταθεί μέσα από τα πορίσματα και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και των αρμοδίων αρχών η προσωπική του τιμή και υπόληψη, χαρακτήρισε, ο Βαγγέλης Μαλέσιος,

Σε δήλωσή του, με αφορμή το δημοσίευμα για άνοιγμα των λογαριασμών του ιδίου και του Κώστα Σημίτη, ο Βαγγέλης Μαλέσιος επισημαίνει πως η υπόληψή του έχει βάναυσα πληγεί από τις άδικες και συκοφαντικές επιθέσεις, εδώ και 15 χρόνια.

Ο κ. Μαλέσιος τονίζει ακόμη ότι τίθεται στη διάθεση των αρμοδίων αρχών για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, στη δήλωση του ο πρώην υφυπουργός στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2003, αναφέρει:

«Πληροφορήθηκα σήμερα, πως η αρμόδια αρχή ζήτησε το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών εμένα και της συζύγου μου, προφανώς στα πλαίσια έρευνας που γίνεται για τον διαγωνισμό του συστήματος C4I, της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Πέραν από τις όποιες πολιτικές σκοπιμότητες εξυπηρετεί η επανεμπλοκή του ονόματός μου στην υπόθεση αυτή, θεωρώ ότι το άνοιγμα των λογαριασμών μου είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αποκατασταθεί – μέσα από τα πορίσματα και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και των Αρμοδίων Αρχών – η προσωπική μου τιμή και υπόληψη, που βάναυσα είχαν πληγεί από τις άδικες και συκοφαντικές επιθέσεις που είχα στο παρελθόν δεχτεί από την εφημερίδα ΑΥΡΙΑΝΗ και τον εκδότη της Γιώργο Κουρή.

Για να λάμψει, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μετά από 15 χρόνια η αλήθεια και να διαλυθεί κάθε άδικη υποψία για το πρόσωπό μου. Η ζωή μου ως πολιτικός και ως γιατρός υπήρξε πάντα έντιμη, καθαρή και διάφανη. Μακριά από μίζες ή φακελάκια. Το ίδιο και η διαδρομή της οικογένειάς μου. Γι αυτό, όχι μόνο δεν θα φέρω προσκόμματα, αλλά αντίθετα θα βοηθήσω, αν χρειαστεί, το έργο των Αρμοδίων Αρχών».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ