Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Υπόθεση Λαγούδη: Απειλές, ύβρεις και εκβιασμοί!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Υπόθεση Λαγούδη: Απειλές, ύβρεις και εκβιασμοί!

Νέο επεισόδιο στο θρίλερ της πολύκροτης υπόθεσης Λαγούδη έρχεται στην επιφάνεια, καθώς η οικογένεια της 44χρονης από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας που βρέθηκε νεκρή στις 8 Ιανουαρίου 2018 μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού, στη λίμνη Τριχωνίδα, καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές κυρίως μέσω διαδικτύου αλλά και με τηλεφωνήματα!

Εξοργισμένος ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη, Γιώργος, πέρασε το κατώφλι της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην ΓΑΔΑ, συνοδευόμενος από τους ιδιωτικούς ερευνητές Γιώργο Τσούκαλη και Γιώργο Μανίκα, για να καταγγείλει απειλές και ύβρεις που δέχεται τόσο εκείνος όσο και τα παιδιά της αδελφής του. Όπως ανέφερε, οι άγνωστοι δεν δίστασαν να απαιτήσουν ακόμα και χρηματικά ποσά από τα μέλη της οικογένειας!

«Ουσιαστικά θέλουν να κάνουν τους συγγενείς της Ειρήνης να σταματήσουν τις έρευνες γύρω από την υπόθεση, για να μην ‘φωτογραφίζονται’ πλέον άτομα τα οποία έχουν πληγεί κοινωνικά μετά τον θάνατο τής Ειρήνης», εξήγησε στην «Espresso» ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης που βρίσκεται σχεδόν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας, προσπαθώντας να βοηθήσει να λυθεί το μυστήριο του θανάτου της:

«Κάποιοι γνωστοί – άγνωστοι τού διαδικτύου έφτασαν να μην σέβονται τίποτα και να εξαπολύουν απειλές, τόσο στη σελίδα που έχει ανοιχτεί στη μνήμη της 44χρονης στο Facebook όσο και σε διάφορες άλλες ιστοσελίδες που έχουν ανοίξει επιτήδειοι. Σε συνεννόηση με τον Βασίλη Ταουξή ο οποίος έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση τής οικογένειας και με τον εντολέα μας Γιώργο Λαγούδη, αδελφό της αδικοχαμένης Ειρήνης, συγκεντρώσαμε στοιχεία (μεταξύ των οποίων τηλεφωνήματα) και ενημερώσαμε σχετικά τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», τόνισε ο κ. Τσούκαλης, εξηγώντας ότι θα προχωρήσουν σε μηνύσεις:

«Από κει και πέρα, θα προβούμε στις δέουσες ενέργειες, όπως μηνύσεις, έτσι ώστε να αρχίσουν κάποιοι να σέβονται την πονεμένη οικογένεια που έχει χάσει έναν αγαπημένο της πρόσωπο. Δεν πρέπει να παίζουν ορισμένοι με την αξιοπρέπεια και την ηρεμία τρων συγγενών της Ειρήνης Λαγούδη».

Οι συγγενείς της 44χρονης Ειρήνης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν ανήμερα των Θεοφανίων του 2018 και εντοπίστηκε δύο μέρες μετά νεκρή στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της, ενός χρυσαφί Ford Ka, ήταν από την πρώτη στιγμή πεπεισμένοι πως πρόκειται για δολοφονία και όχι αυτοκτονία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ