Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Άζια Αρτζέντο: «Δεν σκότωσα εγώ τον Μπουρντέν»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άζια Αρτζέντο: «Δεν σκότωσα εγώ τον Μπουρντέν» anthony bourdain asia argento https://www.instagram.com/p/BiAFXJOnBrY/?taken-by=asiaargento Credit: Asia Argento/Instagram

Για πρώτη φορά μετά την αυτοκτονία του διάσημου σεφ, η 43χρονη σύντροφός του μίλησε για τη σχέση τους και απάντησε σε όσους την θεωρούν υπεύθυνη για την αυτοκτονία του.

«Ο Άντονι υποφέρει ακόμα επειδή υποφέρω κι εγώ» λέει η Ιταλίδα ηθοποιός

Η 43χρονη ηθοποιός είναι στα φώτα της (αρνητικής) δημοσιότητας όχι μόνο εξαιτίας του θανάτου του Μπουρντέν, αλλά και λόγω του σκανδάλου που ξέσπασε μετά την αποκάλυψη ότι η ίδια είχε αποπλανήσει έναν νεαρό συνάδελφό της, τον Τζίμι Μπένετ, όταν εκείνος ήταν μόλις 17 ετών.

Σε μια εξαιρετικά φορτισμένη συναισθηματικά συνέντευξη (που παραχώρησε στην Daily Mail TV) η Άζια Αρτζέντο μίλησε για την αυτοκτονία του «κακού παιδιού» αλλά συνάμα και ροκ σταρ της υψηλής γαστρονομίας.

“Δεν είχα δει τι υπήρχε μέσα του και γι’ αυτό θα αισθάνομαι τύψεις για το υπόλοιπο της ζωής μου”

Η Αρτζέντο διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι η ίδια οδήγησε τον 61χρονο σύντροφό της στην αυτοκτονία λόγω της απιστίας της και αποκάλυψε ότι μετά τον θάνατό του νιώθει «σαν να της έχουν ξεσκίσει το δέρμα», πληγωμένη και ευάλωτη. Μίλησε για τη σχέσης τους, την οποία χαρακτήρισε «ελεύθερη» αφού και οι δύο μπορούσαν να κοιμούνται με άλλους ανθρώπους. «Ο κόσμος λέει ότι τον δολοφόνησα, ότι τον σκότωσα. Όμως κι εκείνος απατούσε. Αυτό δεν ήταν πρόβλημα για εμάς. Καταλαβαίνω όμως ότι οι άνθρωποι θέλουν να βρουν μιαν αιτία. Κι εγώ θα ήθελα να βρω μια αιτία, αλλά δεν την έχω. Ίσως να ήταν πιο παρήγορο αν αποδεχόμασταν ότι απλώς έγινε ό,τι έγινε», λέει χαρακτηριστικα η Αρτζέντο στη συνέντευξη με φωνή που τρέμει από την συγκίνηση.

“Είχαμε ελεύθερη σχέση”

Τον χαρακτήρισε «έξυπνο άνθρωπο  που αντιλαμβανόταν ότι η σχέση τους ήταν μια ελεύθερη σχέση μεταξύ ενηλίκων, και δεν θα έκανε ποτέ μια τόσο δραματική χειρονομία για έναν τόσο ανόητο λόγο… Ήταν ένας άνδρας που ταξίδευε 265 μέρες τον χρόνο. Όταν βλεπόμασταν απολαμβάναμε πολύ ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά δεν είμαστε παιδιά, είμαστε ενήλικες» αναφέρει η Αρτζέντο.

Παρόλα αυτά η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αισθάνεται κάποιου είδους ενοχές για τον θάνατο του Μπουρντέν, οι οποίες σχετίζονται με το γεγονός ότι ο σύντροφός της έκρυβε μέσα του πολύ πόνο, και η ίδια δεν κατάφερε να τον βοηθήσει.

«Νιώθω φρικτά που δεν μοιράστηκε μαζί μου αυτόν τον πόνο. Δεν είχα δει τι υπήρχε μέσα του, και γι’ αυτό θα αισθάνομαι τύψεις για το υπόλοιπο της ζωής μου», αναφέρει η 43χρονη.

Tα τραγικά νέα

«Αρχικά δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα καν να κλάψω. Έπειτα άρχισα να ουρλιάζω με όλη τη δύναμη των πνευμόνων μου. Ήμουν μόνη στην κρεβατοκάμαρα και κατέρρευσα. Μετά ήρθε η υπηρέτρια και μου είπε ότι με βρήκε κατατονική. Όταν επιτέλους κατάφερα να κλάψω δεν μπορούσα να σταματήσω. Και δεν μπορούσα να καταλάβω. Ένιωθα σαν να βρισκόμουν στην άβυσσο, φοβόμουν ότι δεν θα ξανάβλεπα ποτέ το φως».

Μετά ήρθε ο θυμός απέναντι στον Μπουρντέν, επειδή εγκατέλειψε τόσο την ίδια όσο και τα παιδιά της (έχει μια 17χρονη κόρη και έναν 9χρονο γιο) που τον ένιωθαν σαν πατέρα τους. Παραδέχτηκε όμως, ότι η οργή που ένιωθε ήταν αυτό που της έδωσε δύναμη να συνέλθει, μαζί με την δουλειά της στο ιταλικό X Factor, που την κρατούσε απασχολημένη και την έκανε να μη σκέφτεται.

Να πούμε εδώ, ότι (σύμφωνα με το protothema.gr) η Αρτζέντο απολύθηκε κακήν κακώς τον τελευταίο μήνα από τη θέση της κριτή στο talent show, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου για την αποπλάνηση του Μπένετ.

Δείτε ΕΔΩ την συνέντευξη της Αζια Αρζέντο

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ