Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Αναβολή στη δίκη του «πιστολέρο» ιερέα της Κρήτης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αναβολή στη δίκη του «πιστολέρο» ιερέα της Κρήτης

Αναβλήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου η δίκη του  47χρονου ιερέα, ο οποίος την περασμένη Κυριακή εμφανίστηκε προκειμένου να λύσει προσωπικές διαφωνίες του με όπλο σε περιοχή του δήμου Φαιστού της Κρήτης και πυροβόλησε στον αέρα.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε κάλυκας. Ο ιερέας κατηγορείται μεταξύ άλλων για απειλή κατά συρροή, άσκοπους πυροβολισμούς, φθορά ξένης περιουσίας.

Ο ιερέας σύμφωνα με το cretalive.gr παραπέμφθηκε να δικαστεί με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα και οι συνήγοροι υπεράσπισης, Διονύσης Βέρρας και Κώστας Παπαμαστοράκης ζήτησαν να γίνει η δίκη, ωστόσο αυτή αναβλήθηκε για τις 24 Αυγούστου, προκειμένου να προσκομιστούν η πραγματογνωμοσύνη και άλλα στοιχεία που κρίθηκαν επιβεβλημένα, ενώ απουσίαζαν και κάποιοι μάρτυρες.

Να σημειωθεί ότι μετά από πρόταση του Εισαγγελέα της Έδρας, το Δικαστήριο επέβαλλε στον 47χρονο ιερωμένο τον όρο να μην έρθει , μέχρι την διεξαγωγή της δίκης σε επαφή καθ’ οιονδήποτε τρόπο, με τον ιδιοκτήτη του συνεργείου αυτοκινήτων με τον οποίο φέρεται να είχε τη διαφορά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ