Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Meat Free burger από τα Goody’s – Θα είναι σαν να τρως κρέας… αλλά δεν θα τρως!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Meat Free burger από τα Goody’s – Θα είναι σαν να τρως κρέας… αλλά δεν θα τρως!

Η ανάγκη για μία στιγμή απόλαυσης στο μέσο μίας απαιτητικής καθημερινότητας είναι σχεδόν επιτακτική. Οι ρυθμοί είναι συνήθως εξοντωτικοί, ωστόσο η ώρα του φαγητού είναι ιερή, όπως έλεγαν και οι γιαγιάδες μας. Και επειδή μας αρέσει να την κρατάμε ιερή, τα Goody’s Burger House προσφέρουν μία νέα επιλογή, προσαρμοσμένη στις τάσεις και στις ανάγκες της εποχής και για όλες τις διατροφικές συνήθειες! Μπορείς πλέον να απολαύσεις ένα Burger χωρίς να έχει σημασία αν είσαι vegan, vegetarian, flexitarian η τέλος πάντων… Αιγόκερος, γιατί η βάση του αποτελείται από ένα μοναδικό γευστικά, φυτικό Burger.

To Meat Free burger ήρθε για να μείνει. Είναι 100% vegan και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα γευστικά από το κλασσικό Burger που έχουμε συνηθίσει να τρώμε. Για την ακρίβεια, εάν κάποιος δεν ήξερε ότι τρώει Meat Free burger το πιθανότερο είναι να μην καταλάβαινε τη διαφορά!

Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και με λιγότερα λιπαρά από ένα αντίστοιχο μπιφτέκι από κρέας και απευθύνεται σε όλους τους ουρανίσκους. Όχι μόνο σε όσους έχουν επιλέξει συνειδητά να μειώσουν την κατανάλωση του κρέατος, χωρίς να στερηθούν το comfort food που προσφέρει ένα Burger. Γι’ αυτούς, αποτελεί την καλύτερη απάντηση στα ερωτήματα που συνηθίζεται να δέχονται από την παρέα τους, όπως το «αν κόψεις το κρέας, τι θα τρως;;», ή το «θα τρως μόνο σαλάτα τώρα;». Για κάποιον που είναι Vegan από άποψη, τότε θα πρέπει να το δοκιμάσει, να αποκτήσει άποψη και να το εντάξει στα εναλλακτικά του γεύματα.

Τα Goody’s Burger House καινοτομούν κάνοντας την επιλογή για ένα ζουμερό Burger χωρίς κρέας, προσφέροντάς το σε όλα τους τα καταστήματα, και σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή σε σχέση με παρόμοιες εναλλακτικές.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ