Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Αναβιώνει στο Μεικτό Ορκωτό η δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αναβιώνει στο Μεικτό Ορκωτό η δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου

Η υπόθεση της δολοφονίας του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου που έναν χρόνο πριν συγκλόνισε το πανελλήνιο αναβιώνει αύριο Παρασκευή στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης Παύλος Ιωαννίδης, κατασκευαστής στο επάγγελμα και οικογενειακός φίλος   του θύματος, θα έρθει αντιμέτωπος με τη σύζυγο και τα παιδιά του φίλου του , οι οποίοι  ως σήμερα δε μπορούν να πιστέψουν  ότι αυτός που ευεργετήθηκε τόσο πολύ από τον άνθρωπό τους του αφαίρεσε τη ζωή με πέντε και πλέον πυροβολισμούς αφού του είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του.

Όπως είχε καταθέσει ο ίδιος ο δράστης όταν συνελήφθη από την αστυνομία, είχε σχεδιάσει τη δολοφονία είχε αγοράσει το όπλο και πήγε στο σπίτι του Φλώρου αποφασισμένος να του αφαιρέσει τη ζωή.

Ο λόγος ήταν ότι χρωστούσε στο θύμα 300.000 ευρώ και όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος αδυνατούσε να τα επιστρέψει. Ο Βασίλης Φλώρος μάλιστα απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ο Ιωάννου και να δικαιωθεί ο Φλώρος μετά από 8 χρόνια που κράτησε η υπόθεση.

Αυτό όπλισε το χέρι του δράστη και αποφάσισε να εκδικηθεί τον φίλο του πηγαίνοντας στο σπίτι του στο Ψυχικό και όταν ο Φλώρος βγήκε από το γκαράζ του σπιτιού του για να πάει στα ΚΤΕΛ να στείλει δέμα στο γιο του που ήταν φοιτητής στην Πάτρα ο δράστης τον δολοφόνησε.

Αμέσως μετά έφυγε ψύχραιμα, πέταξε τα ρούχα του στους κάδους, το όπλο στον υπόνομο και πήγε σε ένα μνημόσυνο συγγενή του. Συνέχισε κανονικά τη ζωή του ώσπου στις 26 Σεπτεμβρίου η αστυνομία τον συνέλαβε και αφού ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού εξαιτίας του ότι δήλωσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ