Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

«Κορυδαλλός-mafia» – Noor 1… Πού «συναντώνται» οι  δύο υποθέσεις;

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Κορυδαλλός-mafia» – Noor 1… Πού «συναντώνται» οι  δύο υποθέσεις;

Φόβος και τρόμος ήταν τα μέλη της «Κορυδαλλός-mafia» για πολλούς έγκλειστους στις φυλακές. Πλην των άλλων ενεργειών που αποδίδονται στην Οργάνωση (δολοφονία Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, αιματηρές επιθέσεις σε μπαρ κ.ά), φαίνεται να εμπλέκονται και σε μία σειρά επιθέσεων σε συγκρατούμενούς τους εντός των Σωφρονιστικών Καταστημάτων.

Μεταξύ αυτών η επίθεση στον Μάκη Γιαννουσάκη, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη για το Noor 1. Ο Γιαννουσάκης σε καταθέσεις του από το 2015 έχει αποκαλύψει τα ονόματα των Τούρκων χρηματοδοτών του φορτίου των 2,1 τόνων ηρωίνης τους οποίους είχε καταγράψει και σε βίντεο. Βάσει αυτών των καταθέσεων, που έβαζαν τέλος στα διάφορα σενάρια που διακινούνταν μέχρι τότε για τη χρηματοδότηση του «ναρκόπλοιου», η δικαιοσύνη εξέδωσε εντάλματα σύλληψής τους.

Ο 33χρονος «Κλόντι», ο οποίος φέρεται να έχει κεντρικό ρόλο στο «Κορυδαλλός-mafia», στην ανωμοτί κατάθεση που έδωσε ενώπιον των αρχών λίγο καιρό μετά την επίθεση, ομολογεί ήταν αυτός που επιτέθηκε στον Γιαννουσάκη πριν περίπου δύο χρόνια. Στόχος του ήταν να του κλείσει το στόμα ώστε να σταματήσει να εμπλέκει τους Τούρκους και άλλους Έλληνες «φίλους» του στην υπόθεση του Noor. Μάλιστα προειδοποιεί ότι «όπου και να πάει ο Γιαννουσάκης, δεν θα γλιτώσει από εμένα». Η συγκεκριμένη δίκη έχει προσδιοριστεί να ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιούνιο.

«Θα του κόψω το κεφάλι»

Το dikastiko.gr, αποκαλύπτει σήμερα όλα όσα αποκάλυψε ο «Κλόντι» σε εκείνη την κατάθεση. Συγκεκριμένα πως είχε πει:

«Τον παρακολουθούσαμε(σ.σ εννοεί τον Γιαννουσάκη) όταν γύριζε από το επισκεπτήριο και αφού μπήκε στο κελί  μπήκα μέσα εγώ και ένας άλλος Τούρκος, χωρίς να θέλω να αναφέρω τα στοιχεία του, και τον προειδοποιήσαμε να πάρει πίσω τις καταθέσεις με τις οποίες έπαιρνε στο λαιμό του πολλά άτομα.

Αυτός τότε αντέδρασε και εκείνη τη στιγμή τον έπιασε ο Τούρκος από το κεφάλι κι εγώ τον κάρφωσα με ένα στυλό στα πλευρά…

Στο σημείο αυτό σας καταθέτω ότι ο Γιαννουσάκης όπου και να πάει , όσο και να τον προστατεύετε δεν θα γλιτώσει από εμένα , αν δεν κάνει αυτό που πρέπει και εννοώ να πάρει πίσω τα άτομα που έχει πάρει στο λαιμό του , γιατί με τους Τούρκους και τους Έλληνες που θέλει να εμπλέξει, είμαστε αδέρφια.

Για αυτό το πράγμα κι εφόσον εγώ είμαι «καμένος» με τη φυλακή, δεν βγαίνω, και να γνωρίζει ότι έχει κάνει το μεγαλύτερο λάθος που τα έβαλε μαζί μου και με τους φίλους μου. Με το μαχαίρι όπου αναφέρει στη μήνυσή του , εγώ θα του κόψω το κεφάλι. Επιθυμώ να του γίνει γνωστό αυτό και δεν έχω τίποτα άλλο να σας πω».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ