Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ζευγάρι έστησε «επιχείρηση» ηρωίνης – Συλλήψεις για ναρκωτικά και στη Νέα Χαλκηδόνα 

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ζευγάρι έστησε «επιχείρηση» ηρωίνης – Συλλήψεις για ναρκωτικά και στη Νέα Χαλκηδόνα 

Ένα ζευγαράκι διακινούσε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης στη Θεσσαλονίκη, όπως διαπιστώθηκε έπειτα από έρευνα των Αρχών. Πρόκειται για έναν άνδρα 33 ετών και μία γυναίκα 30 ετών, που η αστυνομία εκτιμά ως ηγετικά μέλη κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Οι πληροφορίες οδήγησαν τους αστυνομικούς να στήσουν «καρτέρι» σε ένα χωμάτινο δρόμο στην περιοχή της Μενεμένης. Εκεί εντόπισαν το ζευγάρι να εισέρχεται με αυτοκίνητο.

Οι εκπαιδευμένοι σκύλοι έβγαλαν “λαγό”

Σταμάτησαν επί τόπου το αμάξι και ερεύνησαν το αμάξι και την ευρύτερη περιοχή, όπου με την συνδρομή αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών βρέθηκαν θαμμένα και κατασχέθηκαν συνολικά δεκαεπτά δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 8 κιλών και 14 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα , στη Νέα Χαλκηδόνα οι Αρχές ανακάλυψαν «φωλιά» ναρκωτικών ουσιών. Μάλιστα, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε συνελήφθηκαν τρεις Αλβανοί, ηλικίας 33, 38 και 49 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οδηγήθηκαν σε ανακριτή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες χρησιμοποιούσαν διαμέρισμα πολυκατοικίας στην ίδια περιοχή, ως αποθηκευτικό χώρο. Από τις έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 15 κιλών, κατεργασμένη κάνναβη βάρους 2,5 κιλών, κοκαΐνη βάρους 1.078,7 γραμμαρίων και 25 φυσίγγια.

 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ