Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Προφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Προφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

Αρνήθηκε τα πάντα στην απολογία του στον ανακριτή ο 58χρονος Ρομά ο οποίος φέρεται να βίασε την 22χρονη που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες σε κωματώδη κατάσταση, στο Ζεφύρι. 

Ο 58χρονος υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, λέγοντας μάλιστα πως αυτός ειδοποίησε  το ΕΚΑΒ.

Ισχυρίστηκε πως ο ίδιος μαζί με τον φίλο της κοπέλας ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Αρνούμενος τις κατηγορίες που  αντιμετωπίζει  για βιασμό, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών αλλά και μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας, ο 58χρονος  ισχυρίζεται πως όλα είναι ψέματα χωρίς κανένα στοιχείο που να τα τεκμηριώνει.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε μάλιστα πως γνώριζε φυσιογνωμικά τη νεαρή κοπέλα η οποία εκείνη την ημέρα περνούσε από το σπίτι του μαζί με το φίλο της. Τους κέρασε ένα ποτό στην αυλή του σπιτιού του  και όταν ο φίλος της έφυγε,  ήρθε  πιο κοντά με την 22χρονη χωρίς τόσο να έχουν σεξουαλική επαφή.

Η 22χρονη , η οποία σύμφωνα με τον κατηγορούμενο πριν συναντηθούν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, λιποθύμησε. Ο 58χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ο ίδιος μαζί με τον φίλο της κοπέλας ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Μάλιστα, εμφανίζεται , σύμφωνα με πληροφορίες,  να λέει πως βρέθηκε στη θέση του κατηγορούμενου εξαιτίας παλαιότερης υπόθεσης βιασμού για την οποία έχει αφεθεί ελεύθερος και εκκρεμεί η δίκη του.

Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ