Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ρόδος: Νέα υπόθεση βιασμού και εκβιασμού

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ρόδος: Νέα υπόθεση βιασμού και εκβιασμού

Σε ένα συνεχή εφιάλτη βρίσκεται η Ρόδος, αφού μετά την τραγική δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, όλο και πιο συχνά έρχονται στην επιφάνεια νέες καταγγελίες για βιασμούς γυναικών από κατοίκους του νησιού των Ιπποτών.

Μία 32χρονη βρέθηκε πρόσφατα αυτή ενώπιον της Δικαιοσύνης καταγγέλλοντας ένα περιστατικό που παραπέμπει στην υπόθεση του εκβιασμού και βιασμού της νεαρής φοιτήτριας, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με το Star Channel, η γυναίκα υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά στρεφόμενη κατά τριών ανδρών, οι οποίοι, όπως αναφέρει, τη βίαζαν, τη βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν.

Οι πρώτες “επαφές” μέσω Facebook

Τα κοινά σημεία με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την Ελένη Τοπαλούδη, συνεχώς και αυξάνονται, καθώς -σύμφωνα με την αναφορά- κι εδώ οι επαφές γίνονταν αρχικά μέσω Facebook. Συγκεκριμένα, η γυναίκα υποστηρίζει πως γνώριζε έναν από εμπλεκόμενους, ηλικίας 50 ετών, μέσω facebook, αργότερα προχώρησαν σε ερωτικές επαφές, ωστόσο όλα άλλαξαν όταν εκείνος τη γνώρισε σε δύο φίλους του.

Για ένα «βασανισμένο πλάσμα» που «εξαναγκάστηκε σε μία συμπεριφορά που δεν ήθελε» μίλησε η συνήγορός της, Άννα Παναγοπούλου, ενώ οι τρεις άνδρες που έχουν κατονομαστεί ως δράστες ειδεχθών πράξεων, αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδει η 32χρονη. Μάλιστα, κατά την προανάκριση στην Ασφάλεια Ρόδου ο φερόμενος ως εγκέφαλος της υπόθεσης έχει καταθέσει πως η γυναίκα  διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με ένα φίλο του κι αυτή είναι η μόνη επαφή που είχε μαζί της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ