Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Φρίκη απ’ την ομολογία του serial killer στην Κύπρο: Ένιωθα ωραία όταν την έπνιγα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φρίκη απ’ την ομολογία του serial killer στην Κύπρο: Ένιωθα ωραία όταν την έπνιγα

Φρίκη απ’ την ομολογία του serial killer στην Κύπρο, ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε την 38χρονη Μαίρη Ρόουζ -μητέρα της 6χρονης-, αλλά κι ακόμα μια γυναίκα απ’ τις Φιλιππίνες, την Αριάν Παλανάς Λοζάνο.

Οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που έκανε τον φόνο ο αξιωματικός του στρατού προκαλούν αποτροπιασμό στην κυπριακή κοινωνία, και όχι μόνο.

Η Μαίρη Ρόουζ και η κόρη της θεωρούνταν αγνοούμενες μέχρι που δύο τουρίστες βρήκαν τη μια σορό σε εγκαταλειμμένο μεταλλείο στο Μιτσερό. Οι Αρχές, όμως, εκεί βρήκαν, εκτός από το πτώμα της 38χρονης, και εκείνο μιας άλλης γυναίκας, τυλιγμένης και εκείνης με μπλε σχοινί.

Ο 35χρονος πλησίαζε μέσω Διαδικτύου τα θύματά του κι είχε το ψευδώνυμο «Ορέστης». Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στην Αστυνομία, αφού έκλεινε μαζί τους ραντεβού, τις έπνιγε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. «Όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς στην Κύπρο.

Σχετικά με το ότι και τα δύο θύματα είναι από τις Φιλιππίνες, ο 35χρονος δήλωσε πως του άρεσαν οι Φιλιππινέζες. Ο «Ορέστης» ομολόγησε τον φόνο και των δύο γυναικών, ενώ από την ανάκριση προκύπτει πως τις οδηγούσε σπίτι του, όπου και τις σκότωνε.

Όσον αφορά την 6χρονη, ο δράστης ισχυρίζεται πως δεν την σκότωσε, αλλά ότι έχασε τη ζωή της από ατύχημα. Παρόλα αυτά, περιέγραψε στους αστυνομικούς πως την τύλιξε με σεντόνι, έδεσε γύρω από το πτώμα πέτρες και το έριξε στη λίμνη, κοντά στο μεταλλείο.

Φόβοι για περισσότερα θύματα

Στο μεταξύ, οι Αρχές φοβούνται για την ύπαρξη περισσότερων θυμάτων. Οι Αρχές εξετάζουν λογαριασμούς ακόμα τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών που δηλώθηκαν ως αγνοούμενες και φέρεται να είχαν λογαριασμό στη διαδικτυακή ιστοσελίδα, στην οποία είχε και ο «Ορέστης».

Οι αστυνομικές Αρχές, με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες, πραγματοποίησαν την Κυριακή έρευνες και στη λίμνη του Ξυλιάτου, εκεί που ο κρατούμενος είπε πως έριξε το πτώμα του παιδιού. Όμως, δεν αποκλείεται τα στοιχεία που έδωσε ο δράστης για τον χώρο όπου βρίσκεται η 6χρονη να είναι παραπλανητικά.

Μέσα στο φρεάτιο, όπου βρέθηκαν οι σοροί των δύο γυναικών, έγινε την Κυριακή βύθιση κάμερας μεγαλύτερης ευκρίνειας με τη συμβολή ιδιώτη, η οποία μάλιστα έφτασε σε μεγάλο βάθος, χωρίς, ωστόσο, να εντοπίσει κάτι.

Πηγή: ipop.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ