Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Βαρδινογιάννης – Αλιμόνου: «Πόλεμος των Ρόουζ» και για τις… ξένες γλώσσες!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βαρδινογιάννης – Αλιμόνου: «Πόλεμος των Ρόουζ» και για τις… ξένες γλώσσες!

Δεν έχει τέλος η δικαστική κόντρα ανάμεσα στον Παύλο Βαρδινογιάννη και την Τζίνα Αλιμόνου, μετά την απόφασή τους να χωρίσουν. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έχει μετατρέψει το διαζύγιό του σε «πόλεμο των Ρόουζ» , με τα δικαστικά ραντεβού να διαδέχονται το ένα το άλλο, τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Μετά το ζήτημα της επιμέλειας, της διατροφής και τα όσα απίστευτα έχουν ακουστεί στις δικαστικές αίθουσες, το πρώην ζευγάρι αυτή τη φορά έπρεπε να συζητήσει µια αίτηση ασφαλιστικών µέτρων που κατέθεσε στις 5 Σεπτεµβρίου του 2018 ο επιχειρηµατίας σε βάρος της ηθοποιού για τις ξένες γλώσσες των παιδιών τους.

Όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής» πρόκειται για αίτηση που αφορούσε σε ζητήµατα εκπαίδευσης των παιδιών του ζευγαριού, καθώς σύµφωνα µε όσα φέρεται να της καταλογίζει στην αίτησή του ο Παύλος Βαρδινογιάννης, η πρώην σύζυγός του αποφάσισε ξαφνικά να διακόψει τα µαθήµατα ξένων γλωσσών που παρακολουθούσαν τα παιδιά τους, διαταράσσοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το πρόγραµµά τους. Στην αίτηση αναφερόταν µάλιστα ότι δεν είχε προηγηθεί σχετική συνεννόηση για το θέµα µε τον κ. Βαρδινογιάννη.

Σύμφωνα με το tlife η συζήτηση είχε καθοριστεί για τον Οκτώβριο, αλλά η πλευρά της ηθοποιού ζήτησε αναβολή, µε αποτέλεσµα η εκδίκαση των ασφαλιστικών µέτρων να επαναπροσδιοριστεί για τις 9 Νοεµβρίου. Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής καµία από τις δυο πλευρές δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο και η υπόθεση µαταιώθηκε, µε το πρώην ζευγάρι να τα βρίσκει τελικά για το ζήτηµα των ξένων γλωσσών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ