Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Νέα αναβολή στην υπόθεση ρευματοκλοπής Παππά – Κολντεμπέλα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέα αναβολή στην υπόθεση ρευματοκλοπής Παππά – Κολντεμπέλα

Για τον Ιούνιο μεαταφέρθηκε η υπόθεση ρευματοκλοπής από κοινού και κατ’ εξακολούθηση για την οποία κατηγορούνται η Χριστίνα Παππά και ο πρώην σύζυγός της Κλαούντιο Κολντεμπέλα.

Στην αίθουσα του Ζ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας εμφανίστηκε ο δικηγόρος του πρώην ζευγαριού, ο οποίος υποστήριξε ότι έχει γίνει διακανονισμός και εκκρεμούν πέντε δόσεις με την τελευταία να βρίσκεται προς εξόφληση στις 25 Ιουνίου.

“Εξοφλήθηκε και η δόση Ιανουαρίου του 2019. Είναι η όγδοη δόση και έχουν δοθεί 5.000 ευρώ μέχρι σήμερα. Ζητούμε αναβολή για να προσκομιστεί εξοφλητική απόδειξη” ανέφερε ο συνήγορος της κ. Παππά. Εντύπωση προκάλεσε όμως το γεγονός της άγνοιας, τόσο του υπαλλήλου της ΔΕΗ που είχε κληθεί ως μάρτυρας, όσο και του δικηγόρου, οι οποίοι δεν γνώριζαν αν ισχύουν τα όσα υποστηρίζει περί αποπληρωμής η πλευρά της ηθοποιού. Το δικαστήριο έδωσε τελικά αναβολή προκειμένου το καλοκαίρι να λήξει αυτή η περιπέτεια, εφόσον αποπληρωθεί το χρέος.

Το πρώην ζευγάρι καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο είχε και πάλι δοθεί αναβολή στην υπόθεση για τον ίδιο λόγο. Μάλιστα, ο σύνηγορος του πρώην ζεύγους είχε αποκαλύψει ότι η Χριστίνα Παππά έχει αναλάβει μόνη της την αποπληρωμή του χρέους.

«Πρόκειται για έφεση που έχουμε ασκήσει στην απόφαση που τους καταδίκασε για ρευματοκλοπή. Έχουμε αίτημα αναβολής γιατί έχουν προβεί σε διακανονισμό. Έχουν εξοφλήσει μέρος του ποσού, το οποίο ανέρχεται σε 15.000 ευρώ και πρέπει να εξοφληθεί μέχρι το 2019. Η κ. Παππά το αποπληρώνει μόνη της και έχει ήδη δώσει 5.000 ευρώ. Η τελευταία δόση είναι τον Ιούνιο του 2019» είχε δηλώσει ο συνήγορος των δύο κατηγορουμένων.

Μάλιστα, η αναφορά στην αποπληρωμή του ποσού μόνο από την ηθοποιό προκάλεσε την ερώτηση του Προέδρου της έδρας σχετικά με το σε ποια ομάδα παίζει ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα και αν πληρώνεται.

«Είναι προπονητής πλέον» απάντησε ο συνήγορος χωρίς περαιτέρω σχόλια. Τελικά, το δικαστήριο έδωσε αναβολή στην υπόθεση για τον Ιανουάριο, με την προτροπή να εξοφληθεί το χρέος νωρίτερα για να μην υπάρξει εκ νέου καταδίκη. «Θα δώσουμε αναβολή για να προσκομιστεί απόδειξη, αλλά τελευταία δόση είναι τον Ιούνιο του 2019. Ας εξοφλήσει νωρίτερα το χρέος γιατί παραγράφεται το αδίκημα και θα δώσουμε αναβολή για τον Ιανουάριο», ανέφερε ο Πρόεδρος. Ωστόσο, το δικαστήριο έδωσε και νέα αναβολή παρά τον κίνδυνο παραγραφής του αδικήματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ