Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Όλα… κομμένα και ραμμένα για την πολιτική εξόντωση του Γιάννη Λαγού υποστηρίζει ο απολογούμενος

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Όλα… κομμένα και ραμμένα για την πολιτική εξόντωση του Γιάννη Λαγού υποστηρίζει ο απολογούμενος

Μεγάλη αμφισβήτηση δέχθηκε σήμερα η ελληνική δικαιοσύνη από τον χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό ο οποίος κατηγορείται για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση στην μεγάλη υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για τον άνθρωπο με τον οποίο φέρονται να επικοινώνησαν τηλεφωνικά αμέσως μετά τη δολοφονία Παύλου Φύσσα οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, καθώς είχε στον έλεγχο του τις Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής, της Νίκαιας, του Περάματος και του Πειραιά. Που στηρίζει αυτή την έλλειψη εμπιστοσύνης στην Ελληνική Δικαιοσύνη; Στο γεγονός ότι οι δικαστικές αρχές δεν ερεύνησαν “τις καταγγελίες συγκατηγορουμένων του ότι δέχτηκαν  πιέσεις για να πουν ότι “ο Λαγός έδωσε εντολή”, υποστήριξε.

“Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες. Ήρθα για να ακουστεί η φωνή μου γιατί έξι χρόνια δεν μας δόθηκε η ευκαιρία και το δικαίωμα να απαντήσω σε όλα με κατηγορούν”, είπε κατά την έναρξη της απολογίας του σήμερα ενώπιον των δικαστών του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας.

Ο κατηγορούμενος αποτελεί κομβικό πρόσωπο για τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού, ενώ αυτή τη στιγμή που απολογείται στο ακροατήριο δεν πέφτει … καρφίτσα, με έντονη την παρουσία των γονιών του αδικοχαμένου Παύλου.

Απολογούμενος κάνει λόγο για  “διαδικασία πολιτικής εξόντωσης” ενώ χαρακτήρισε “τραγικό περιστατικό” τη δολοφονία Φύσσα και απέδωσε την εμπλοκή του στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων. “Έγινε συρραφή μηνυμάτων μου από επίορκους για να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είμαστε δολοφόνοι και κακούργοι και για τους οπαδούς μας ότι πρέπει να φοβηθούν να τρομοκρατηθούν”. Η απολογία του συνεχίζεται

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ