Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Καταδικάστηκε με αναστολή ο 53χρονος για τον ανήλικο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καταδικάστηκε με αναστολή ο 53χρονος για τον ανήλικο

Για απόπειρα γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κρίθηκε ένοχος ο 53χρονος άνδρας που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες μέσα στο αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαινε ημίγυμνος ένας 16χρονος.

Του επιβλήθηκε φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή ενώ απορρίφτηκε το  αίτημά του για αναγνώριση του ελαφρυντικού του προτέρου σύννομου βίου.

“Δεν έχω κάνει κάτι, είμαι συντετριμμένος”, είπε ο ίδιος κλαίγοντας στο δικαστήριο όταν δεν του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό.

Σύμφωνα με την κατηγορία  ο 53χρονος είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού έναντι αμοιβής  με τον 16χρονος μέσω  ηλεκτρονικών μηνυμάτων που αντάλλαξαν. Το …ραντεβού έγινε αντιληπτό από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ που πέρασαν χειροπέδες στον δράστη την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του σε παράδρομο της εθνικής οδού στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Στο δικαστήριο αναγνώστηκε η κατάθεση του 16χρονου.

“Μου έστελνε ερωτικά μηνύματα, δεν με ρώτησε πόσων ετών είμαι.

Μου είπε να πάμε για καφέ. Θα μου έδινε χρήματα.

Βρεθήκαμε στην εθνική οδό στο ύψος της Λένορμαν. Στο όχημα μπήκα με τη θέλησή μου, μου ζήτησε να βγάλω την μπλούζα, δεν πρόλαβε να ασελγήσει πάνω μου. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν έρχονταν οι αστυνομικοί”, ανέφερε ο ανήλικος στους αστυνομικούς.

Ο ίδιος ο 53χρονος υποστήριξε στην απολογία του πως δεν ήξερε την ηλικία του αγοριού και πως έκαναν παρέα μιλώντας για ποδόσφαιρο.

“Γνωριστήκαμε στο facebook, μιλούσαμε 3 μήνες.

Δεν μου έλεγε την ηλικία του. Συζητούσαμε για ποδόσφαιρο. Εμφανισιακά φαινόταν μεγαλύτερος. Είχαμε συναντηθεί 2-3 φορές και μιλούσαμε για αθλητικά.

Εκείνο το βράδυ βρεθήκαμε γύρω  για μια βόλτα στην Κηφισιά. Πήγαμε προς την εθνική οδό για να κάνω την ανάγκη μου.

Δεν γνωρίζω γιατί είχε βγάλει την μπλούζα, πιθανόν να ζεστάθηκε, δεν του το ζήτησα εγώ.

Η θέση του συνοδηγού ήταν κατεβασμένη, γιατί φοβήθηκε τους αστυνομικούς, είναι Αλβανός ρομά.”

Σε ό,τι αφορά τα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου που αντάλλαξε με τον ανήλικο  όπου φαίνεται ότι γινόταν “παζάρι” μεταξύ 5 και 8 ευρώ, ο 53χρονος τα απέδωσε σε χιούμορ, ενώ υποστήριξε ότι του έδινε χρήματα, γιατί τα είχε ανάγκη.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης η σύντροφος του 53χρονου η οποία εξέφρασε τη στήριξή της στον κατηγορούμενο υποστηρίζοντας πως δεν έχει πέσει στην αντίληψή της το παραμικρό.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ