Τετάρτη 15 Μαϊου 2024

Κως: 44χρονος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια

Ο 44χρονος από την πλευρά του, αρνείται όλα όσα του καταλογίζονται και δηλώνει, ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κως: 44χρονος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια freepik

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσει ένας 44χρονος ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη σε ασέλγεια.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε η ανήλικη, η οποία έχει συγγενική σχέση με τον 44χρονο. Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και η υπόθεση παραπέμφθηκε, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω.

Κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια: Το χρονικό

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, όλα έγιναν το Πάσχα του 2020 σε νησί της Δωδεκανήσου όπου διαμένει ο 44χρονος. Εκεί, για να περάσει τις γιορτές μαζί με τα συγγενικά της πρόσωπα πήγε και η ανήλικη, η οποία τότε ήταν 14 ετών. Κάποιο βράδυ και ενώ η νεαρή κοπέλα είχε αποκοιμηθεί βλέποντας κάποια ταινία, ο 44χρονος – σύμφωνα με το βούλευμα- φέρεται να της σήκωσε την μπλούζα και να την θώπευσε στα στήθη.

Ο 44χρονος από την πλευρά του, αρνείται όλα όσα του καταλογίζονται και δηλώνει, ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο.

Τον Νοέμβριο του 2021, ο 44χρονος είχε προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, όπου και απολογήθηκε αρνούμενος τις κατηγορίες που του αποδίδονταν. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου Εισαγγελέα, ο 44χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης προσέγγισης ανηλίκων χωρίς την παρουσία τρίτου ενήλικου προσώπου.

Η δίκη προσδιορίστηκε να γίνει από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω στις 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ