Δίκη Χρυσής Αυγής: Δεν ανακοινώνεται η απόφαση την Παρασκευή
Αναμένεται να δοθεί νεότερη δικασιμος.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI Δεν θα ανακοινωθεί την Παρασκευή όπως ήταν προγραμματισμένο η απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό.
Ο γραμματέας της έδρας ενημέρωσε τους διαδίκους πως αναμένεται θα δοθεί νεότερη δικασιμος.
Υπενθυμίζεται ότι ήταν προγραμματισμένο αντιφασιστικό συλλαλητήριο το πρωί της Παρασκευής (27/2) έξω από το Εφετείο.
Η εισαγγελική λειτουργός έχει προτείνει την ενοχή των κατηγορουμένων, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή «λειτούργησε ως εγκληματική οργάνωση» με αυστηρή ιεραρχία, πειθαρχία και επιχειρησιακή δομή.
Σύμφωνα με την Εισαγγελέα, οι βίαιες επιθέσεις -με αποκορύφωμα τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα- δεν ήταν τυχαία περιστατικά, αλλά εντάσσονταν σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό που εκπορευόταν από την ηγεσία. Η πρότασή της ευθυγραμμίζεται πλήρως με την ιστορική πρωτόδικη απόφαση, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς περί «μεμονωμένων περιστατικών» ή «πολιτικών διώξεων».
Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

