Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Νέα μήνυση κατά του Π. Καμμένου καταθέτει στον Άρειο Πάγο ο Ν. Κοτζιάς

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέα μήνυση κατά του Π. Καμμένου καταθέτει στον Άρειο Πάγο ο Ν. Κοτζιάς

Μετά τις δύο μηνυτήριες αναφορές που κατέθεσε το “ΠΡΑΤΤΩ” και ο επικεφαλής του σχήματος Νίκος Κοτζιάς εξ αφορμής δηλώσεων  του Πάνου Καμμένου εναντίον του για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών επανέρχεται.

Όπως είχε προαναγγείλει, καταθέτει σήμερα μήνυση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας για τα όσα έχει πει ή έχει  γράψει στο «twiter» αφήνοντας  υπονοούμενα περί χρηματισμού του κ. Κοτζιά .

Το τελευταίο μάλιστα  «χτύπημα» του κ. Καμμένου ήταν το «tweet» που ανήρτησε  πριν περίπου ένα μήνα, προκαλώντας για μία ακόμη φορά την οργή του κ. Κοτζιά: «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ….Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό»..

Τότε ο κ. Κοτζιάς είχε απαντήσει με ανακοίνωσή του ότι:

«Το ΠΡΑΤΤΩ προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη μετά από τις δύο μηνυτήριες αναφορές που έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία για παράνομες και ακραίες πρακτικές σε βάρος του Προέδρου του. Πρακτικές άκρως προσβλητικές για την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα του.

  Ισχυρισμοί συκοφαντικοί οι οποίοι συνοδεύονται από πρακτικές υπόκοσμου και παρακράτους, στοχεύοντας στη πρόκληση φόβου. Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν  στην αποτροπή της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας».

Το σκίτσο είναι από το slpress.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ