Δευτέρα 01 Μαρτίου 2021

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τα συνθήματα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τα συνθήματα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη

Άμεση ήταν η παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου μόλις πληροφορήθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι αναγράφηκαν συνθήματα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη  στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα.

Η ανωτάτη εισαγγελική λειτουργός παρήγγειλε τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης από τοπικό εισαγγελέα για τη διακρίβωση  τυχών  αξιοποίνων πράξεων.

Ακόμη, η Ξένη Δημητρίου στην παραγγελία της αναφέρει ότι πρέπει να αναζητηθεί υλικό από κάμερες που ενδεχομένως υπάρχουν στην περιοχή  που βρίσκεται το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες της αξιόποινης πράξης, ενώ  ζητεί  να ενημερωθεί αρμοδίως για την πορεία των ερευνών.

Όπως είναι γνωστό στο επίμαχο  εκλογικό  , άγνωστοι από την μία πλευρά έγραψαν το σύνθημα: «Ντόρα το ’89 έγινε μισή δουλειά. 17Ν», υπονοώντας ότι το 1989 η 17 Νοέμβρη θα έπρεπε, εκτός από τον Παύλο Μπακογιάννη, να έχουν δολοφονήσει και την σύζυγό του, Ντόρα και από την άλλη πλευρά, έγραψαν σύνθημα υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, όπως είναι: «Άμεση χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ