Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Κορίνα Ρεπούση: Δικαστικοί αντιπρόσωποι χωρίς κλιματισμό!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κορίνα Ρεπούση: Δικαστικοί αντιπρόσωποι χωρίς κλιματισμό!

Ελλάδα εκλογές και βέβαια απαραίτητος ο ρόλος του Δικαστικού Αντιπροσώπου, ρόλος κλειδί για την Δημοκρατία, ρόλος θεσμικός άρα σοβαρό πολύ. Γι’ όλα αυτά και άλλα ο Πρόεδρος μας, μας ευχαρίστησε κ.λ.π.

Γράφει η δικηγόρος Κορίνα Ρεπούση

Τώρα τι θέλω να πω. Τι καταλαβαίνει ο κανονικός άνθρωπος (και το ελάχιστο IQ). Οι συνθήκες πρέπει να είναι κάπως. Να έχεις το τραπέζι σου για να γράφεις, να έχεις στυλό, τα χαρτιά σου, την εφορευτική σου, τον Γραμματέα σου γιατί Μέγας Ναπολέων δεν γίνεται. Είχα λοιπόν τα βασικά, όλα τα παραπάνω και επί πλέον δύο εκλογικούς αντιπροσώπους (ξέρετε είναι που παρακολουθούν μη γίνει καλού κακού Νοθεία κ.λ.π.). Όλα καλά λέμε τώρα 2×2 η αίθουσα για μωρά.

Όμως κλιματική αλλαγή, κατακαλόκαιρο. Στο tour του Δημάρχου ξέρετε αν είναι όλα καλά, επισημαίνω το πρόβλημα, για τους Δικηγόρους. Μου απαντά, δεν έχω, δεν μπορώ να κάνω τίποτε και τα μωρά έτσι κάνουν μάθημα. Για την ημέρα των εκλογών τίποτε στον δικαστικό αντιπρόσωπο, γιατί έτσι, εξουσία γαρ.

Η εντολή του εξαντλήθηκε στο να μας δώσουν νερό στις 10 π.μ., 2 μ.μ. και 6 μ.μ. συν ένα σάντουιτς στις 2 μ.μ. Αυτό βιώσαμε οι Δικηγόροι, την απαξία, την υποτίμηση του Άρχοντα Δημάρχου στο 517 Εκλογικό Τμήμα Ραφήνας – Πικερμίου.

Βαθμοί 40!

Το μόνο που δεν υπολόγισα, και ήρθε κατακούτελα, το πρωινό ξύπνημα, η ηλικία, η ψυχολογία (χάλια εκλογές, Κούλης κ.λ.π.) και η ζέστη.

Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είμαι μόνη στην τραγωδία, οι συνάδελφοί μου (κάνω μια βόλτα στα τμήματα) καμία αλλαγή, χωρίς κλιματισμό ούτε ανεμιστήρα, συνθήκες Ουγκάντα, (Η ασκούμενη διορισθείσα θεωρεί ότι έτσι είναι η κανονικότητα να δουλεύεις και να λιώνεις, ούτε σκέφτηκε ότι έχει δικαίωμα να δουλεύει σαν άνθρωπος και όχι ως ανθρακωρύχος).

Έτσι, ως παλιά καραβάνα παίρνω τηλέφωνο στον Δήμαρχο, διότι εργοδότης γαρ). Σηκώνει το τηλ. η υπάλληλος και στο αίτημά μου απαντά τηλεφωνείστε στον έφορο να σας αντικαταστήσει. Κλείνω. Δέχομαι τηλ. από τον έφορο αν θέλω αντικαταστάτη, διότι τον πήρε  υπάλληλος λέγοντας ότι έβγαλα γλώσσα (να μην πω τον διάλογο με τον έφορο).

Έτσι, δήλωσα αδυναμία και τα βάζω με το σύστημα και συνέχισα την δουλειά μου, ζητώντας κατά τακτά διαστήματα ανεμιστήρα από τους πελάτες – ψηφοφόρους. Αντίδραση στο δια ταύτα μηδέν. Νίκησε η αλληλεγγύη του Εκλογικού Αντιπροσώπου ΣΥΡΙΖΑ, και ευτυχώς επέζησα εγώ και οι συνάδελφοί του εκλογικού τμήματος με τον δανεικό ανεμιστήρα του Εκλογικού Αντιπροσώπου.

Δυστυχώς δεν είχα την ευφυΐα συναδέλφων να μεταφέρω ανεμιστήρα από το σπίτι μου. Δυστυχώς πίστευα μάλλον ότι είμαι σε άλλο κράτος. Δυστυχώς πίστεψα ότι πρέπει να προσφέρω στην υψίστη στιγμή της Δημοκρατίας. Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά συνειδητοποίησα πόσο έχει απαξιωθεί ο ρόλος του Δικηγόρου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ