Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ανδρέας Αναγνωστάκης: Έρχεται αμετανόητος ο Πάσσαρης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ανδρέας Αναγνωστάκης: Έρχεται αμετανόητος ο Πάσσαρης

Του Ποινικολόγου Ανδρέα Αναγνωστάκη, συνηγόρου των θυμάτων

Οι Αρμόδιες Ρουμανικές Αρχές, κατ’ εφαρμογή σχετικού νόμου, αποφάσισαν ότι ο υπόδικος Κωνσταντίνος Πάσσαρης, πληρεί τις προϋποθέσεις για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να εκτίσει στις Ελληνικές Φυλακές, το υπόλοιπο της ποινής που του έχει επιβληθεί, από τα Δικαστήρια της Ρουμανίας.

Με πρόσφατο έγγραφό τους προς τις Ελληνικές Αρχές, ζητούν την ΑΔΕΙΑ να μετάγουν, δηλαδή να στείλουν στην Ελλάδα, τον Πάσσαρη, για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του. Οπότε θα δικαστεί παρών και για τα εγκλήματα που διέπραξε, στην Ελλάδα.

Η απάντηση από τις Ελληνικές Αρχές, -Αν δηλαδή δώσουν την Άδεια Μεταγωγής ή όχι- πρέπει να δοθεί σε εννενήντα (90) ημέρες.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα δοθεί, θετική και εμπρόθεσμη απάντηση!

Χρόνια αγωνιζόμαστε για τέτοια μεταγωγή!..

Εν όψει των παραπάνω εξελίξεων και της προοπτικής να δικαστεί παρών ο κακοποιός στο Εφετείο Αθηνών την 2-12-2019, αυτός έχει ισχυροποιήσει τις ενέργειές του να εμφανιστεί, σε κατάσταση “αγιοποίησης”.

Εμφανίζεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ως μετανοιωμένος, για τις θανατώσεις αθώων ανθρώπων. Και ζητά συγνώμη από τα θύματα και τους συγγενείς τους.

Δημοσιεύει φωτογραφίες με αρχιμανδρίτες στους οποίους εξομολογείται γονυκλινής και εξαγνισμένος κάτω από πετραχήλια.

Όλα αυτά είναι ψεύτικα.

Τα σκηνοθετεί, για να φανεί ακίνδυνος πλέον.

Και να έχει ευνοϊκή μεταχείριση από τα Δικαστήρια, τα οποία αυτό το καιρό, καλούνται να δικάσουν τα εγκλήματά του. Μετά δυστυχώς από 20 ΧΡΟΝΙΑ περίπου που πολλοί μάρτυρες έχουν πεθάνει!

Αν μετάνιωνε έστω και στο ελάχιστο, θα έπρεπε τουλάχιστον να είχε αποκαλύψει αυτούς που του όπλισαν τα χέρια, στον Κορυδαλλό. Δηλαδή, αυτούς, που του έβαλαν στα δεμένα χέρια, το πιστόλι με τις φονικές σφαίρες. Και τα κλειδιά, για να λύσει, τις χειροπέδες. Και να μπορέσει έτσι μ’ ελεύθερα χέρια, να γαζώσει τους Αστυνομικούς, που τον συνόδευαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών με ανθρωπιά. -Δεν του είχαν δέσει τα χέρια πίσω. Αλλά μπροστά-

Αν αποκάλυπτε τους προμηθευτές αυτών, τα ορφανά, οι χήρες των θυμάτων και οι λοιποί δικαιούμενοι συγγενείς, θα έπαιρναν αποζημίωση, από το Ελληνικό Δημόσιο. Για πράξεις και παραλείψεις των οργάνων των Φυλακών.

Όμως, δεν τ’ αποκαλύπτει. Ούτε θα τ’ αποκαλύψει ποτέ. Γιατί τους χρειάζεται, αφού ο ο ίδιος, παραμένει αμετανόητος. Και έτοιμος για νέα κατορθώματα.

Οι κακοποιές ενέργειες είναι στο ”DNA” του. Έχουν εγγραφεί στον εγκέφαλό του. Και δεν θα σβήσουν ποτέ!

Τ’ Αρμόδια όργανα πρόβλεψης και καταστολής, οι Φυλακές και η Κοινωνία, πρέπει να προσέχουν..!! Και τα όργανα Μεταγωγής!!!…

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ