Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Χριστόφορος Σεβαστίδης: Το αποτέλεσμα των εκλογών συνιστά ένα τεράστιο πισωγύρισμα

Η αντίδραση του απερχόμενου προέδρου Χρ. Σεβαστίδη, όπως την καταγράφει το dikastiko.gr, για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων που ανέδειξαν ως νέα πρόεδρο την Μαργαρίτα Στενιώτη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χριστόφορος Σεβαστίδης: Το αποτέλεσμα των εκλογών συνιστά ένα τεράστιο πισωγύρισμα dikastiko

Στις πιο δύσκολες εκλογές των τελευταίων ετών στην Ένωση αναμετρήθηκαν δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι που υπάρχουν στο Δικαστικό Σώμα και πορεύονται παράλληλα χωρίς ποτέ να συναντιούνται. Η ομάδα του προεδρείου έδωσε έναν έντιμο αγώνα απέναντι σε τρεις συνασπισμενες ομάδες που χρησιμοποίησαν τη συκοφαντία, τον αγοραίο δημόσιο λόγο και την δημαγωγία για να πείσουν. Όπλο μας είχαμε το μεγάλο έργο που παραδώσαμε και το  αφήνουμε παρακαταθήκη στα μέλη μας καθώς και την γλώσσα της ειλικρίνειας και της εντιμότητας. Το αποτέλεσμα των εκλογών συνιστά ένα τεράστιο πισωγύρισμα και αυτό θα γίνει σύντομα αντιληπτό. Παραδίδουμε  την διοίκηση της Ένωσης με ανησυχία για την τύχη της και τους σκοπούς που θα υπηρετήσει στο εξής. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της ομάδας μας για τον δύσκολο αγώνα που δώσαμε τους τελευταίους μήνες και για την κοπιαστική εργασία κατά την διάρκεια της διετίας, που έγινε με προθυμία και επιπρόσθετα με τα δικαστικά τους καθήκοντα. Στήριγμα όλων μας είναι οι εκατοντάδες συνάδελφοι με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές αντιλήψεις για τις αρχές και τις αξίες της Δικαιοσύνης , όσοι μας ψήφισαν και μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στους οποίους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Ο αγώνας δεν τελειώνει απόψε. Από την θέση των μελών του ΔΣ θα είμαστε κοντά στα μεγάλα αλλά και καθημερινά προβλήματα των συναδέλφων αρωγοί και υποστηρικτές τους, αγωνιζόμενοι για μια Δικαιοσύνη που θα υπηρετεί τον άνθρωπο, για μια Ένωση εξωστρεφή με σοβαρό δημόσιο λόγο, για ένα κράτος που σέβεται το Σύνταγμα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ