Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Κωνσταντίνος Γώγος: Πριν τις εκλογές

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κωνσταντίνος Γώγος: Πριν τις εκλογές

Του Κωνσταντίνου Χ. Γώγου*

Λίγες ημέρες έμειναν πριν διενεργηθούν οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, οι οποίες θα διενεργηθούν τη 15/09/2020.Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι συνάδελφοι Δικηγόροι, οι οποίοι μπορούν να εγγραφούν ως μέλη της Ένωσης και την ημέρα των εκλογών.

Η Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων κατά την τελευταία τριετία αποτέλεσε αφενός αρωγό στην επιστημονική κατάρτιση των συναδέλφων με συνέδρια, ημερίδες και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και αφετέρου στήριξε το έργο του μάχιμου Δικηγόρου ασκώντας παρεμβάσεις σε καίρια ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας.

Από την δική μου πλευρά διατηρώντας το ομώνυμο γραφείο “Κωνσταντίνος Χ. Γώγος & Συνεργάτες” προσπάθησα στο μέτρο ως μέλος της Ένωσης να βοηθήσω κατά τις συνεδριάσεις των Σεμιναρίων ως εισηγητής, αλλά συμμετείχα και ενεργά κατά την παρέμβαση που ασκήθηκε κατά το στάδιο διαβούλεσης για τους νέους Νέους Κώδικες (Ποινικός Κώδικας – Κώδικας Ποινικής Δικονομίας). Εξέδωσα δε άμεσα την σειρά mini Κωδίκων με τις νέες τροποποιήσεις. Ουδέποτε σταμάτησα να αρθρογραφώ είτε αναλύοντας τις νέες νομικές διατάξεις είτε ασκώντας κριτική για ζητήματα που πλήττουν το Δικηγορικό Λειτούργημα.

Είναι υποχρέωση μας να στηρίξουμε το επιτυχημένο έργο της Προεδρίας του Ποινικολόγου Βασίλειου Ταουξή, ο οποίος τα τρία τελευταία έτη κατάφερε να οργανώσειπάνω από 18 πανελλήνια συνέδρια με περισσότερους από 1.100 ομιλητές και να εγγραφούν περισσότεροι από 2.500 μέλη.

Σήμερα, θα εκτιμούσα τη στήριξη όλων των συναδέλφων στην εκλογική διαδικασία και με τη βοήθειά σας ευελπιστώ να αποτελέσω κι εγώ μέλος του ΔΣ της Ένωσης προκειμένου από τη συγκεκριμένη θέση να υποστηρίξω τους σκοπούς της.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Χ. Γώγος

Δικηγόρος Αθηνών*

Υποψήφιος για το ΔΣ της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων*

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ