Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Τους λόγους που τον οδηγούν να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) εξέθεσε ο Δημήτρης Βερβεσός. «Σε μία δυσμενή συγκυρία σταθήκαμε δίπλα στους συναδέλφους» δηλώνει.

Δείτε LIVE την ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δ. Βερβεσού για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών eurokinissi

“…Βρισκόμαστε κοντά στην ολοκλήρωση μιας θητείας, κατά τη διάρκεια της οποίας η άσκηση του λειτουργήματός μας επηρεάστηκε καταλυτικά από το πρωτόγνωρο καθεστώς πανδημικής κρίσης που βιώσαμε. Μέσα σε αυτή την τόσο δυσμενή συγκυρία σταθήκαμε δίπλα σε κάθε συνάδελφο, με όλες τις δυνάμεις μας».

Με αυτό το μήνυμα ο Δημήτρης Βερβεσός παρουσιάζει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ). Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, θα εκθέσει τα πεπραγμένα της θητείας του επί σειρά ετών ως προέδρου του ΔΣΑ και της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος καθώς και τις προτάσεις για την επόμενη μέρα της δικηγορίας.

Παρ’ όλες τις αντιξοότητες των καιρών και εν μέσω πανδημίας, «τα κεκτημένα της θητείας αυτής για το Σύλλογό μας και τη δικηγορία είναι σημαντικά» τονίζει ο κ. Βερβεσός, όπως είχε γράψει και το dikastiko.gr.

Και καταλήγει: «Με ορατή πλέον την πιθανή έξοδο από την κρίση, χρειαζόμαστε ισχυρή ώθηση προς τα εμπρός. Με εμπειρία, γνώση, επιμονή και συνέπεια, να αξιοποιήσουμε όσα πετύχαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να ενισχύσουμε έτι περαιτέρω τη θέση μας. Για να φτάσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών εκεί που αξίζει, και η δικηγορία να γίνει αντάξια των προσδοκιών όλων μας».