Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Δείτε LIVE την ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δ. Βερβεσού για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Τους λόγους που τον οδηγούν να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) εξέθεσε ο Δημήτρης Βερβεσός. «Σε μία δυσμενή συγκυρία σταθήκαμε δίπλα στους συναδέλφους» δηλώνει.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δείτε LIVE την ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δ. Βερβεσού για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

“…Βρισκόμαστε κοντά στην ολοκλήρωση μιας θητείας, κατά τη διάρκεια της οποίας η άσκηση του λειτουργήματός μας επηρεάστηκε καταλυτικά από το πρωτόγνωρο καθεστώς πανδημικής κρίσης που βιώσαμε. Μέσα σε αυτή την τόσο δυσμενή συγκυρία σταθήκαμε δίπλα σε κάθε συνάδελφο, με όλες τις δυνάμεις μας».

Με αυτό το μήνυμα ο Δημήτρης Βερβεσός παρουσιάζει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ). Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, θα εκθέσει τα πεπραγμένα της θητείας του επί σειρά ετών ως προέδρου του ΔΣΑ και της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος καθώς και τις προτάσεις για την επόμενη μέρα της δικηγορίας.

Παρ’ όλες τις αντιξοότητες των καιρών και εν μέσω πανδημίας, «τα κεκτημένα της θητείας αυτής για το Σύλλογό μας και τη δικηγορία είναι σημαντικά» τονίζει ο κ. Βερβεσός, όπως είχε γράψει και το dikastiko.gr.

Και καταλήγει: «Με ορατή πλέον την πιθανή έξοδο από την κρίση, χρειαζόμαστε ισχυρή ώθηση προς τα εμπρός. Με εμπειρία, γνώση, επιμονή και συνέπεια, να αξιοποιήσουμε όσα πετύχαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να ενισχύσουμε έτι περαιτέρω τη θέση μας. Για να φτάσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών εκεί που αξίζει, και η δικηγορία να γίνει αντάξια των προσδοκιών όλων μας».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ