Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Καΐρου (video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ανείπωτη τραγωδία στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Καΐρου (video)

Ανείπωτη τραγωδία στο Κάιρο! Σε περισσότερους από 24 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών, ενώ σε περίπου 50 υπολογίζεται ο αριθμός των τραυματιών από την πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα στον κύριο σιδηροδρομικό σταθμό στο κέντρο της πρωτεύουσας της Αιγύπτου, μετά τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας.

Σύμφωνα με το site Shorouk, o κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός του Καΐρου εκκενώθηκε και ανεστάλησαν προσωρινά οι σιδηροδρομικές υπηρεσίες κοντά στον σταθμό, σύμφωνα με το πρακτορείο. Την ίδια ώρα αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Αιγύπτου ότι η πυρκαγιά ξέσπασε έπειτα από έκρηξη που προκλήθηκε όταν ένα τρένο έπεσε πάνω σε διαχωριστικό στον σταθμό “Ραμσής” στο κέντρο του Καΐρου. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι είδε απανθρακωμένα πτώματα να κείτονται στο έδαφος. “Στεκόμουν στην αποβάθρα και είδα το τρένο να πέφτει με ταχύτητα πάνω στο διαχωριστικό”, δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας Μίνα Γάλι στο Reuters.

“Όλοι άρχισαν να τρέχουν, αλλά πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν εξερράγη η μηχανή” του τρένου, πρόσθεσε. “Είδα τουλάχιστον εννέα απανθρακωμένα πτώματα στο έδαφος”, σημείωσε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ