Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Η απάντηση της Εθνικής Ασφαλιστικής 

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η απάντηση της Εθνικής Ασφαλιστικής 

Απάντηση στο δημοσίευμα με τίτλο «Υπό δικαστική διερεύνηση η Εθνική Ασφαλιστική» , απέστειλλε η «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Η ΕΘΝΙΚΗ». Στην εξώδικη απάντηση- δήλωση – πρόσκληση αναφέρονται επί λέξει τα εξής:

«Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου αναρτήθηκε εκ μέρους σας στην ιστοσελίδα www.dikastiko.gr που διαχειρίζεστε και είστε εκ του νόμου υπεύθυνος, δημοσίευμα με τίτλο «Υπό δικαστική διερεύνηση η Εθνική Ασφαλιστική», το οποίο βρίθει αναληθειών και συκοφαντιών για την εταιρεία μας και ανώτατα στελέχη της.

Η ανάρτηση, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ευπρέπειας, πραγματοποιήθηκε εκ μέρους Σας χωρίς προηγουμένως να έλθετε σε επαφή με την εταιρεία μας, προκειμένου να πληροφορηθείτε τις απόψεις και θέσεις της επί των δήθεν « αποκλειστικών» πληροφοριών που σας παρασχέθηκαν! 

Εάν ως οφείλατε μας είχατε ρωτήσει, θα σας είχαμε πληροφορήσει ότι η Εταιρεία μας έχει υποβάλει  2 μηνύσεις κατά του φερόμενου ως καταγγέλλοντα και πληροφοριοδότη σας «πρώην Προϊσταμένου των Νομικών Υπηρεσιών» για τις πράξεις της κακουργηματικής απιστίας και της κακουργηματικής απάτης, για τις οποίες έχει ασκηθεί δίωξη και βρίσκονται ήδη στο στάδιο της κύριας ανάκρισης ενώπιον της ανακρίτριας του 22ουΤακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Επίσης, θα σας είχαμε πληροφορήσει ότι έχουμε ασκήσει εναντίον του αγωγή ενώπιον του Πολ. Πρωτ. Αθηνών με την οποία ζητάμε να υποχρεωθεί να μας καταβάλει το ποσό των 456.519,70 €, λόγω των τελεσθεισών σε βάρος της εταιρείας μας εκ μέρους του αδικοπραξιών.

Αντίθετα με όσα αναφέρετε στην ανάρτησή σας, ο πρώην Προϊστάμενος Νομικών Υπηρεσιών μετά την καταγγελία της σύμβασής του για σπουδαίο λόγο και την υποβολή μήνυσης κατ’ αυτού για το αδίκημα της απιστίας και της απάτης, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ της εταιρείας μας, προκειμένου να μεθοδεύσει την άμυνά του και αποπροσανατολίσει τις εισαγγελικές και διωκτικές αρχές, υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά , η οποία βρίθει ψευδών, αναληθειών και ανακριβειών.

Τα όσα αναφέρει στην μηνυτήρια αναφορά του  και αναπαράγετε στην ανάρτησή σας είναι απολύτως ψευδή. Περί αυτού υπάρχει πλήρες αποδεικτικό υλικό που θα υποβληθεί στις αρμόδιες αρχές, αν και όταν κληθούμε.

Μετά ταύτα, το ελάχιστο που οφείλετε να κάνετε και το οποίο – με επιφύλαξη παντός δικαιώματός μας – Σας καλούμε να πράξετε είναι να αναρτήσετε την παρούσα επιστολή μας στην  ιστοσελίδα Σας» .

 

 

 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ