Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Η.Π.Α: Έστειλαν τρομοδέμα και στο εστιατόριο του Ρόμπερτ ντε Νίρο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η.Π.Α: Έστειλαν τρομοδέμα και στο εστιατόριο του Ρόμπερτ ντε Νίρο

Παραλήπτης ενός ύποπτου πακέτου παραλίγο να γίνει και ο γνωστός ηθοποιός Robert De Niro. Στο εστιατόριο του ηθοποιού στο Μανχάταν έφτασε ένα δέμα καθώς και μια συσκευή.

Σημειώνεται πως δεν βρισκόταν κανείς στον χώρο όταν έφτασε το πακέτο. Το δέμα είναι παρόμοιο μ’ εκείνα που εστάλησαν σε Δημοκρατικούς νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Reuters, οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ύποπτο δέμα που πιστεύουν ότι ως παραλήπτη έχει τον τέως αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Θυμίζουμε πως απ’ τη Δευτέρα έχουν σταλεί πακέτα που περιείχαν εκρηκτικά σε αρκετούς Δημοκρατικούς που έχουν ασκήσει κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ. Και ο Robert De Niro είναι ανάμεσα στα άτομα που έχουν μιλήσει με σκληρά λόγια για τον Αμερικανό Πρόεδρο.

ΤραμπΚαταδίκασε τα τρομο-δέματα   

Τα απανωτά τρομο-δέματα στις ΗΠΑ καταδίκασε ο Λευκός Οίκος, χαρακτηρίζοντας τα «ποταπά» και αναφέροντας πως οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Τα ύποπτα πακέτα καταδίκασε και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ενώ κάλεσε τα ΜΜΕ να «αναστείλουν τις εχθροπραξίες». Στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο Ουισκόνσιν, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ διαβεβαίωσε ότι «θα βρούμε τους υπεύθυνους και θα τους προσαγάγουμε ενώπιον της Δικαιοσύνης».

«Κάθε πράξη ή απειλή πολιτικής βίας είναι μια επίθεση εναντίον της ίδιας της δημοκρατίας», σημείωσε ο κ. Τραμπ προτρέποντας τα πολιτικά κόμματα να εκφράζονται «με ειρήνη και αρμονία». Ωστόσο, όσον αφορά στα ΜΜΕ, τα «συμβούλευσε» να σταματήσουν τις εχθροπραξίες και τα fake news και να υιοθετήσουν έναν πολιτισμένο τόνο.

Πηγή: ipop.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ