Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ο Π. Πολάκης για τον συνεργάτη του Γ. Στουρνάρα: «Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο Π. Πολάκης για τον συνεργάτη του Γ. Στουρνάρα: «Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη»

Επίθεση στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατηγορώντας τον ότι δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία, με τους αντιπάλους του τους οποίους σπιλώνει -όπως υποστηρίζει ο υπουργός- με τον δικό του συνεργάτη , ο οποίος, όπως είπε, έχει πάρει δάνειο ύψους 800.000 ευρώ χωρίς να το αποπληρώνει.

«Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Σήμερα δημοσιεύτηκε ότι ο Επιθεωρητής Εποπτευόμενων Εταιρειών της Τράπεζας της Ελλάδος έχει πάρει αθροιστικά 800.000 ευρώ και δεν αποπλήρωσε ούτε μισό ευρώ», ανέφερε σε δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες ο κ. Πολάκης και πρόσθεσε:

«Γεννιούνται ερωτήματα για τον κ. Στουρνάρα που έτρεξε να ελέγξει το δικό μου νόμιμο δάνειο απλά και μόνο για να με σπιλώσει. Το δεξί χέρι του κ. Στουρνάρα» ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τον κ. Πολάκη, «τον εκπροσωπεί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, δεν πήρε χαμπάρι».

Και ο κ. Πολάκης συνέχισε: «Δεν ντρέπεται να μην τον έχει απολύσει; Να μην με έχει καλέσει να τους πάω εγώ στοιχεία για πολιτικούς που δεν αποπλήρωσαν, εταιρείες με δάνεια που δεν πληρώνουν; Δεν ντρέπεται ο κ. Στουρνάρας να είναι Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος; Ευαισθησία δείχνει μόνο απέναντι σε αντιπάλους του»;

Και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατέληξε: «Κατατέθηκε και η τροπολογία για κόκκινα δάνεια που ο κ. Στουρνάρας πάλεψε να μην γίνει. Το Πάσχα όμως της διαπλοκής και του γλεντάμε έχει τελειώσει».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ