Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Πάταξη του παρεμπορίου στη Θεσσαλονίκη με τη σύλληψη… 90χρονης που έπλεκε και πούλαγε μάλλινα «τερλίκια»(!) σε λαϊκή αγορά (ΒΙΝΤΕΟ)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πάταξη του παρεμπορίου στη Θεσσαλονίκη με τη σύλληψη… 90χρονης που έπλεκε και πούλαγε μάλλινα «τερλίκια»(!) σε λαϊκή αγορά (ΒΙΝΤΕΟ)

Καίριο χτύπημα στο… «παρεμπόριο» πίστευαν, όπως φαίνεται, ότι επέφεραν οι  αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, συλλαμβάνοντας μία 90χρονη γυναίκα με καταγωγή από τον Πόντο η οποία πωλούσε τα μάλλινα πασούμια (τερλίκια) που η ίδια έπλεκε, σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων, στη συμπρωτεύουσα.

Η 90χρονη Σουζάνα Ηλιάδου, χρησιμοποιώντας την τέχνη που είχε μάθει από τον Πόντο, έπλεκε τα «τερλίκια» για να τα πουλά κάποιες φορές, στη λαϊκή και να  ζει η ίδια και ο υπέργηρος σύζυγός της. Το… αδίκημά της, όμως ήταν πως δεν είχε άδεια μικροπωλητή.

Γι’ αυτό και οι αστυνομικοί εξαντλώντας την αυστηρότητά τους στην ηλικιωμένη γυναίκα, μετά την κλήση που έλαβαν, πιθανότατα από πωλητές της λαϊκής, έσπευσαν να τη συλλάβουν, με την αυτόφωρη διαδικασία.

Η 90χρονη με χειροπέδες στα χέρια προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων και αφού της πήραν αποτυπώματα, στη συνέχεια, οδηγήθηκε  στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης  Θεσσαλονίκης όπου κρατήθηκε μέχρι τα μεσάνυχτα. Όπως καταγγέλλει μάλιστα η κόρη της υπέργηρης γυναίκας, έμεινε για σχεδόν 12 ώρες χωρίς φαγητό και νερό. Τελικά, με προφορική εντολή της εισαγγελέως,  η 90χρονη αφέθηκε ελεύθερη, και επέστρεψε στο σπίτι της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ