Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Προσπάθησε να σκοτώσει τη σύζυγό του, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια αλλά… μένουν μαζί

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Προσπάθησε να σκοτώσει τη σύζυγό του, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια αλλά… μένουν μαζί

Ενώπιον του Εφετείου Κακουργημάτων, στα δικαστήρια της Πάτρας, βρέθηκε σήμερα ένας 53 χρόνος άνδρας ο οποίος κατηγορήθηκε ότι το 2013 αποπειράθηκε να σκοτώσει τη 50χρονη σύζυγό του.

Το… παράξενο της υπόθεσης είναι ότι δυο τους παραμένουν μαζί μετά το περιστατικό και μάλιστα μέχρι και σήμερα δεν έχουν χωρίσει. Πρωτόδικα ο άνδρας είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη αλλά με βούλευμα δεν κρατήθηκε στη φυλακή και επέστρεψε στο σπίτι του, μαζί με τη σύζυγό του. Το… «περίεργο» της υπόθεσης είναι ότι δυο τους παραμένουν μαζί μετά το περιστατικό και μάλιστα μέχρι και σήμερα δεν έχουν χωρίσει.

Το δικαστήριο αποφάσισε να μετατρέψει την κατηγορία από απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε πρόκληση σωματικής βλάβης και επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή 12 μηνών, χωρίς αναστολή. Ο άνδρας δεν οδηγήθηκε στη φυλακή αλλά θα εξαγοράσει την ποινή του δίνοντας πέντε ευρώ την ημέρα για ένα χρόνο.

Το χρονικό

Το ζευγάρι από την Πάτρα επέστρεψε στο σπίτι του μετά από νυχτερινή έξοδο και έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Από την πλευρά του συζύγου υπήρξε μία σκηνή ζηλοτυπίας η οποία γρήγορα «ξέφυγε». Ο άνδρας αφού την είχε χτυπήσει «έφραξε» τη μύτη και το στόμα της γυναίκας με μία κάλτσα κι εκείνη σύντομα λιποθύμησε. Ο άνδρας προσπάθησε να τη συνεφέρει και από εκεί και πέρα βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Η γυναίκα πήγε στην αστυνομία προκειμένου να επιπλήξει το σύζυγό της αλλά η αστυνομία κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες και ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ