Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ριχάρδος: Πούλησα χρυσό στην Τουρκία και έκανα καλό (!) στο ελληνικό κράτος

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ριχάρδος: Πούλησα χρυσό στην Τουρκία και έκανα καλό (!) στο ελληνικό κράτος

«Πούλησα χρυσό στην Τουρκία και έκανα καλό στο ελληνικό κράτος» είπε με στόμφο ο Ριχάρδος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το κεντρικό πρόσωπο της πρόσφατης υπόθεσης με την εξαγωγή χρυσού και άλλων πολύτιμων μετάλλων που διερευνήθηκε από τις αρμόδιες αρχές, επιχείρησε να περιγράψει τον εαυτό του ως το θύμα μιας καλοστημένης δικαστικής και αστυνομικής πλεκτάνης.

Ο Ριχάρδος θέλησε να υπερασπιστεί και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες λέγοντας ότι ο «θησαυρός» από χρυσό, ασήμι και κοσμήματα που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από τις αρχές ήταν νόμιμα. «Ό,τι βρέθηκε σε μένα ήταν όλα νόμιμα», είπε ο ενεχυροδανειστής στην ίδια συνέντευξη.

Ο ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας ενεχειροδανειστηρίων με την επωνυμία «Ριχάρδος» με υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα, τα οποία διαφήμιζε και μέσω τηλεόρασης, διαβεβαίωσε ότι «τα ενέχυρα στα καταστήματά μου δεν πειράχτηκαν. Όλα τα καταστήματα είναι ανοιχτά. Σε εμένα, στα δικά μου καταστήματα δεν βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά».

Ο Ριχάρδος είπε ακόμη για τον χρυσό που φέρεται να βρέθηκε κάτω από σκάλα σε ειδική κρύπτη, ότι «όλοι οι επιχειρηματίες έχουν και κάποιες κρύπτες. Είναι λογικό. Είναι για λόγους ασφαλείας».

Για τα χυτήρια είπε ότι έχει άδεια από το κράτος ενώ για τον χρυσό που κατέληγε στην Τουρκία είπε:

«Κάνουμε συναλλαγές με κάποιους Τούρκους. Πουλάγαμε όλοι σε εταιρείες της Τουρκίας, υπήρχαν μεσάζοντες. Οι εξαγωγές ήταν νόμιμα από τα ενεχυροδανειστήριά μου. Όλοι δουλεύαμε με την Τουρκία γιατί έχει καλή τιμή».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ