Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Το εφετείο Λάρισας μείωσε ποινή 46χρονου για βιασμό συζύγου και τον ξυλοδαρμό της κόρης του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Το εφετείο Λάρισας μείωσε ποινή 46χρονου για βιασμό συζύγου και τον ξυλοδαρμό της κόρης του

Ένας 46χρονος άνδρας ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά την κατά 10 χρόνια μικρότερη σύζυγό του και ασκούσε βία κατ’ εξακολούθηση στην κόρη του είδε την ποινή του να μειώνεται από το εφετείο της Λάρισας.

Ο 46χρονος είχε αποκόψει τη σύζυγό του από όλους τους συγγενείς της και την παρακολουθούσε συνεχώς, ακόμη κι όταν πήγανε στο μπακάλικο, χρησιμοποιώντας κιάλια.

Χτυπούσε με ό,τι έβρισκε μπροστά του την κόρη του, την κλείδωνε στο υπόγειο και έβαζε τον γιό του να προσέχει ώστε να μην φύγει.

Όταν αποκαλύφθηκε το δράμα και η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη, επιβλήθηκε στον άνδρα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων ποινή κάθειρξης 12 ετών. Ωστόσο έναν χρόνο μετά, η υπόθεση οδηγήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, με τον κατηγορούμενο να υποστηρίζει πώς όλα ήταν καλά, ρίχνοντας ευθύνες στην σύζυγό του για τρίτο πρόσωπο, ενώ για την κόρη του υποστήριξε πως την μάλωνε όπως όλοι οι γονείς τα παιδιά τους.

Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τον βιασμό της συζύγου του και για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, αναγνωρίζοντάς του, ωστόσο, ελαφρυντικά και μειώνοντας την ποινή του στα 8 χρόνια (6 χρόνια για την πρώτη πράξη και 2 για τη δεύτερη).

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ